< p>
Інгредієнти
- 1 кг карбонату
- 3 груші
- 1 головка часнику
- 5 гілочок чебрецю
- маленька гілочка розмарину
- оливкова олія
- 1 ст. л. свежемолотого чорного перцю
- 1 ст. л. солі
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Розігрійте духовку до 175 ° С. З шматка свинини зріжте зайвий жир, добре посоліть і поперчіть з усіх боків. Розігрійте сковороду з оливковою олією і обсмажте м'ясо до рум'яної скоринки. Перекладіть у форму для запікання. Крок 2 Груші розріжте навпіл, видаліть серцевину і розкладіть поруч з м'ясом. Часник очистіть від верхньої лушпиння і розділіть на зубчики, покладіть в форму. Посипте листочками чебрецю і покладіть гілочку розмарину, збризніть оливковим маслом і поставте в духовку. Запікайте 1 ч – 1 год 15 хв. в залежності від товщини шматка, періодично поливаючи соком, що утворився на дні форми. Крок 3 Дістаньте м'ясо з духовки, накрийте фольгою і залиште на 5-10 хв. Наріжте м'ясо скибочками, розкладіть на тарілки. Поряд покладіть по половинці груші і очищену часточку печеного часнику. Полийте соусом з дна форми і подавайте до столу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!