ГУЛЯШ З свинини

ГУЛЯШ З свинини

Інгредієнти

  • 0,5 кг свинини (пісна м'якоть від лопатки або тазостегнової частини)
  • 2 цибулини
  • 1 ст. л. борошна
  • 1 ст. л. кетчупу або томатної пасти
  • 2 лаврові листки
  • 3-4 ст. л. рослинного масла
  • 1 ст. л. сметани
  • 3 склянки води або бульйону

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 м'ясо порізати кубиками, посолити, поперчити. Крок 2 Обсмажити м'ясо на сковороді в рослинному маслі. Крок 3 В кінці смаження додати до м'яса порізаний дрібно цибулю і борошно, перемішати і обсмажити. Крок 4 В киплячу воду викласти м'ясо, додати лавровий лист, сіль, сметану (за бажанням), кетчуп або томатну пасту. Крок 5 Гасити на слабкому нагріванні 40-50 хвилин. Заважати гуляш треба часто, краще лопаткою, щоб не пригорає до дна.

0/5 (0 Reviews)