Інгредієнти
- 0,5 кг свинини (пісна м'якоть від лопатки або тазостегнової частини)
- 2 цибулини
- 1 ст. л. борошна
- 1 ст. л. кетчупу або томатної пасти
- 2 лаврові листки
- 3-4 ст. л. рослинного масла
- 1 ст. л. сметани
- 3 склянки води або бульйону
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 м'ясо порізати кубиками, посолити, поперчити. Крок 2 Обсмажити м'ясо на сковороді в рослинному маслі. Крок 3 В кінці смаження додати до м'яса порізаний дрібно цибулю і борошно, перемішати і обсмажити. Крок 4 В киплячу воду викласти м'ясо, додати лавровий лист, сіль, сметану (за бажанням), кетчуп або томатну пасту. Крок 5 Гасити на слабкому нагріванні 40-50 хвилин. Заважати гуляш треба часто, краще лопаткою, щоб не пригорає до дна.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!