Рулет З грудинки

Рулет З грудинки

Інгредієнти

  • 800 г картоплі
  • 150 г свинячої грудинки
  • 150 г борошна
  • 50 г манної крупи
  • 2 яйця
  • сіль, мелений білий перець

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Рулет З грудинки

Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, потім очистити і натерти на тертці. Додати просіяне борошно, манну крупу, сіль, перець і яйця. Виме- сить тісто. Крок 2

Грудинку нарізати невеликими ку- Сочка і обсмажити на сухій рас розжареного сковороді, 4 хв. Додати в картопляне тісто, перемішати. Крок 3

Рулет З грудинки

Скачати з тіста ковбаску діаметром 5 см. Покласти її в каструлю з кіпя- щей підсоленою водою і варити 20 хв. Злити воду, залишити каструлю на не- великому вогні ще на 1 хв. Потім наре- мовити кружальцями завтовшки 1 см.

0/5 (0 Reviews)