Інгредієнти
- 800 г картоплі
- 150 г свинячої грудинки
- 150 г борошна
- 50 г манної крупи
- 2 яйця
- сіль, мелений білий перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Картоплю відварити в мундирі, дати охолонути, потім очистити і натерти на тертці. Додати просіяне борошно, манну крупу, сіль, перець і яйця. Виме- сить тісто. Крок 2
Грудинку нарізати невеликими ку- Сочка і обсмажити на сухій рас розжареного сковороді, 4 хв. Додати в картопляне тісто, перемішати. Крок 3
Скачати з тіста ковбаску діаметром 5 см. Покласти її в каструлю з кіпя- щей підсоленою водою і варити 20 хв. Злити воду, залишити каструлю на не- великому вогні ще на 1 хв. Потім наре- мовити кружальцями завтовшки 1 см.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!