Свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Це кращі ребра, які ви коли-небудь пробували, вони виходять настільки соковитими і ароматними, що до них навіть не потрібен соус. Створіть красиве блюдо для святкового обіду або вечері з сім'єю за все за 45 хвилин.

 свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

 свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

 свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

 свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

 свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Інгредієнти

  • свинячі ребра – 2 кг
  • соєвий соус – 5 ст. л.
  • оливкова олія – ​​5 ст. л.
  • винний оцет – 2 ст. л.
  • мед – 4 ст. л.
  • часник – 3 зубчики
  • імбир – 1 ст. л.
  • кріп – пучок
  • петрушка – пучок
  • кінза – пучок
  • перець болгарський – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • сіль, перець за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Купіть хороші ребра – це найголовніше. Я завжди купую виробництва Реміт – замовляю з доставкою в інтернет-магазині, дуже зручно. Крок 2

Свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Замаринуйте свинячі ребра в оливковій олії, винному оцті, соєвому соусі і меді. Посоліть, поперчіть. Залиште на 1 годину. Крок 3

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Розігрійте духовку до 250ºC. Перекладіть м'ясо на деко і поставте запікати на 30 хвилин. Крок 4

Свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Приготуйте пряну суміш для м'яса. Наріжте зелень, часник і імбир. 1/3 зелені відкладіть, вона знадобитися для гарніру. Крок 5

Свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Змішайте в мисці зелень, часник, імбир, оливкова олія, соєвий соус, сіль і перець. Крок 6

свинячі реберця З ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Поки м'ясо готується, приготуйте гарнір. Наріжте болгарський перець смужками, а лук півкільцями. Крок 7

Свинячі реберця з ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обсмажуйте перець з цибулею на великому вогні 5 хвилин, помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, налийте соєвий соус, оливкова олія, додайте решту зелень, сіль і чорний перець. Перемішайте і обсмажуйте ще 1 хвилину. Крок 8

Свинячі реберця з ароматними травами і БОЛГАРСЬКИМ ПРАЦЮЄМО

За 5 хвилин до готовності м'яса, змастіть його пряною сумішшю з трав з часником і імбиром. Смачного!

0/5 (0 Reviews)