Це кращі ребра, які ви коли-небудь пробували, вони виходять настільки соковитими і ароматними, що до них навіть не потрібен соус. Створіть красиве блюдо для святкового обіду або вечері з сім'єю за все за 45 хвилин.
Інгредієнти
- свинячі ребра – 2 кг
- соєвий соус – 5 ст. л.
- оливкова олія – 5 ст. л.
- винний оцет – 2 ст. л.
- мед – 4 ст. л.
- часник – 3 зубчики
- імбир – 1 ст. л.
- кріп – пучок
- петрушка – пучок
- кінза – пучок
- перець болгарський – 1 шт.
- цибуля ріпчаста – 1 шт.
- сіль, перець за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Купіть хороші ребра – це найголовніше. Я завжди купую виробництва Реміт – замовляю з доставкою в інтернет-магазині, дуже зручно. Крок 2
Замаринуйте свинячі ребра в оливковій олії, винному оцті, соєвому соусі і меді. Посоліть, поперчіть. Залиште на 1 годину. Крок 3
Розігрійте духовку до 250ºC. Перекладіть м'ясо на деко і поставте запікати на 30 хвилин. Крок 4
Приготуйте пряну суміш для м'яса. Наріжте зелень, часник і імбир. 1/3 зелені відкладіть, вона знадобитися для гарніру. Крок 5
Змішайте в мисці зелень, часник, імбир, оливкова олія, соєвий соус, сіль і перець. Крок 6
Поки м'ясо готується, приготуйте гарнір. Наріжте болгарський перець смужками, а лук півкільцями. Крок 7
Розігрійте сковороду з оливковою олією. Обсмажуйте перець з цибулею на великому вогні 5 хвилин, помішуючи. Потім зменшіть вогонь до мінімуму, налийте соєвий соус, оливкова олія, додайте решту зелень, сіль і чорний перець. Перемішайте і обсмажуйте ще 1 хвилину. Крок 8
За 5 хвилин до готовності м'яса, змастіть його пряною сумішшю з трав з часником і імбиром. Смачного!
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!