СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Сьогодні – Міжнародний день кухаря. Шеф-кухар & quot; гастроному & quot; Олексій Карпов вітає всіх професіоналів, а кулінарам-аматорам дарує відмінний рецепт азіатських спринг-ролів

 СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

 сПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 20-25 аркушів готового тіста для спринг-ролів 20х20 см
  • кисло-солодкий або солодкий соус чилі для подачі
  • мелений чорний перець
  • 3 см свіжого кореня імбиру
  • пластівці перцю чилі
  • 1 кг не дуже жирного свинячого фаршу
  • 6 зубчиків часнику
  • 2 яйця
  • 3 ст. л. світлого соєвого соусу
  • масло для фритюру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Підготуйте інгредієнти. Крок 2

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Розріжте листи тесту навпіл, щоб вийшли прямокутники 10х20 см. Накрийте тісто вологим рушником, щоб воно не сохло. Крок 3

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Роздавите, очистіть і подрібніть часник. Дуже дрібно наріжте імбир. Злегка збийте яйця з соєвим соусом, додайте імбир і часник, змішайте з фаршем. Приправте чорним перцем і чилі за смаком. Крок 4

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Покладіть шматок тіста передсобой «вертикально», щоб коротка сторона виявилася перед вами. Крок 5

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Покладіть на коротку сторону1 ч. Л. з гіркою фаршу приблизно в 1,5 см від краю і звертайте щільний рол з відкритими краями. Останні 4 см тесту перед загортанням змочіть водою і покладіть рол на шов. Крок 6

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Розігрійте масло для фрітюрадо 160 ° С. Акуратно, невеликими порціями опускайте в масло роли і обсмажуйте до коричневої скоринки. Крок 7

СПРІНГ-РОЛИ СО СВИНИНОЮ

Готові роли викладивайтев сито, що стоїть над паперовими рушниками, щоб скло масло. Подавайте роли гарячими, з кисло-солодким соусом або солодким соусом чилі. Корисна порада

В Азії готують дуже багато різних видів ролів: і з пшеничного тіста, і з рисового; смажать у фритюрі і варять на пару або взагалі їдять сирими. Найчастіше смажені у фритюрі роли роблять з пшеничного тіста, а начинку кладуть вже готову. Ці роли & ndash; фліппінскіе & ndash; відрізняються тим, що начинка в них сира. Тому краю млинчиків НЕ підвертають & laquo; конвертом & raquo ;, а залишають відкриті-ми & ndash; щоб начинка добре присмажився. Поєднання фаршу з жирком і яєць не дає їй вивалюватися з тіста. Такі роли готуються швидше, а виглядають більш & laquo; сільськими & raquo ;, домашніми. Якщо хочете, можете додати в начинку приправ або овочів для більшої соковитості. Тільки пам'ятайте, що овочі (наприклад, солодкий перець або пекінська капуста) повинні бути нарізані якомога дрібніше.

0/5 (0 Reviews)