Інгредієнти
- порося – 150 г
- яблучне пюре – 50 г
- яблучні чатні – 2 шт.
- соус на порося – 20 мл
- сезонні яблука – 3 шт.
- маршмеллоу – 20 г
- деми глас – 80 мл
- мед квітковий – 30 мл
- масло вершкове – 20 г
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 За Росенко обробити і розділити на 6 частин, додати спеції і замаринувати. Крок 2 Готувати в печі при 150 ° C 3 години. Готового порося відокремити від кісток і нарізати на порції. Крок 3 Для приготування соусу з'єднати деми глас, мед квітковий, масло вершкове, довести до кипіння, потім остудити. Крок 4 Для приготування яблучного пюре яблука очистити і запекти в духовці при 150 ° C 20 хвилин. Потім пробити блендером до однорідної маси. Крок 5 Щоб приготувати яблучні чатні, яблука нарізати слайсами 2 мм, замаринувати в цукровому сиропі. Крок 6 У підготовлене яблуко залити яблучне пюре. Готового порося викласти на яблучне пюре. Зверху полити соусом. Крок 7 Поруч викласти яблучні чатні. Прикрасити сезонними яблуками і маршмеллоу.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!