Інгредієнти
- 400 г пшеничного яєчної локшини
- 450 г свинячої шийки
- 7-8 великих листя пекінської капусти
- 3 ст. л. соусу хойсін
- 4 ст. л. світлого соєвого соусу
- 4 ст. л. темного соєвого соусу
- 1 яйце
- 1 ч. Л. кукурудзяного крохмалю
- темне кунжутне масло
- рослинне масло для фритюру
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Нарізати свинину кубиками зі стороною приблизно 1,5 см. Для маринаду збити яйце зі світлим соєвим соусом, додати 0,5 ч. Л. солі. Крохмаль розвести в 1 ст. л. води, додати в яєчну суміш, збити до однорідності. Покласти свинину в маринад, перемішати, затягнути плівкою і залишити на 30 хв. Розрізати капустяне листя уздовж навпіл, потім нарізати поперек смужками товщиною 1,5 см. Крок 2 Розігріти в воке рослинне масло для фритюру шаром приблизно 4 см. Шумівкою невеликими порціями виймати м'ясо з маринаду і обсмажувати на середньому вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Готову свинину викладати на паперові рушники, щоб скло зайве масло. Коли все м'ясо готове, злити з вока масло. Влити туди 0,5 склянки питної води, темний соєвий соус і соус хойсін, перемішати. Покласти свинину з капустою, перемішати і довести соус до кипіння. Зняти з вогню. Крок 3 Зварити локшину відповідно до інструкції на упаковці, відкинути на друшляк. Розкласти локшину по тарілках, скропити кунжутним маслом, на локшину викласти свинину з капустою. Подавати негайно.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!