Інгредієнти
- 400 г пшеничного локшини
- 400 г свинячої вирізки
- 200 г зеленого горошку
- 1 червоний солодкий перець
- 1 цибуля-порей (тільки біла частина)
- 2 ст. л. червоної пасти каррі
- сік 1 лайма
- листочки кінзи для подачі
- сіль, рослинне масло
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 мл кокосового молока
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
вирізку і очищений солодкий перець наріжте тонкими смужками. Горошок залийте окропом на 5 хв., Відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 2
Лук наріжте тонкими півкільцями. У воке розігрійте 1 ст. л. масла і швидко обсмажити цибулю, 30 сек. Додайте вирізку. Смажте на дуже сильному вогні до золотистої скоринки на м'ясі, 4 хв. Додайте солодкий перець, смажте ще 1 хв., Потім пасту каррі і ретельно все перемішайте. Крок 3
Влийте кокосове молоко, приправити сіллю і цукром. Дайте закипіти, додайте локшину, доведіть її до готовності. За 1-2 хв додайте горошок. Полийте блюдо соком лайма і подавайте негайно, посипавши листочками кінзи.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!