ЛАПША З КАРРИ І СВИНИНОЮ

ЛАПША З КАРРИ І СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 400 г пшеничного локшини
  • 400 г свинячої вирізки
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> 200 мл кокосового молока

  • 200 г зеленого горошку
  • 1 червоний солодкий перець
  • 1 цибуля-порей (тільки біла частина)
  • 2 ст. л. червоної пасти каррі
  • сік 1 лайма
  • листочки кінзи для подачі
  • сіль, рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ЛАПША З КАРРИ І СВИНИНОЮ

вирізку і очищений солодкий перець наріжте тонкими смужками. Горошок залийте окропом на 5 хв., Відкиньте на друшляк і обсушити. Крок 2

ЛАПША З КАРРИ І СВИНИНОЮ

Лук наріжте тонкими півкільцями. У воке розігрійте 1 ст. л. масла і швидко обсмажити цибулю, 30 сек. Додайте вирізку. Смажте на дуже сильному вогні до золотистої скоринки на м'ясі, 4 хв. Додайте солодкий перець, смажте ще 1 хв., Потім пасту каррі і ретельно все перемішайте. Крок 3

ЛАПША З КАРРИ І СВИНИНОЮ

Влийте кокосове молоко, приправити сіллю і цукром. Дайте закипіти, додайте локшину, доведіть її до готовності. За 1-2 хв додайте горошок. Полийте блюдо соком лайма і подавайте негайно, посипавши листочками кінзи.

0/5 (0 Reviews)