РАГУ зі свинячих реберець

Тільки не переплутайте реберця з корейкой. Корейка – це верхня частина ребер з досить широкими і твердими кісточками. У цьому рецепті вам буде потрібно нижня частина ребер з м'якими кісточками, майже хрящами. Як тільки побачите на прилавку відруби, схожі на кулеметні стрічки, відразу купуйте. Це те, що треба!

РАГУ зі свинячих реберець

Інгредієнти

  • 1 кг свинячих реберець (молодої свинини)
  • 1 невеликий качан цвітної капусти
  • 200 г консервованої білої квасолі
  • 2 середні молоді картоплини
  • 1 середня морквина
  • 1 середня цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 4 гілочки петрушки
  • сіль, мелений чорний перець
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 РАГУ зі свинячих реберець

Наріжте м'ясо шматочками по одному реберця. Крок 2

РАГУ зі свинячих реберець

Цибулю і моркву очистити, нарізати соломкою. У цвітної капусти видаліть стебло (він тут не знадобиться), головку розберіть на невеликі суцвіття. Крок 3 В глибокій сковороді або каструлі з товстим дном розігрійте трохи олії і обсмажте цибулю і моркву на сильному вогні, помішуючи, 1-2 хв. Крок 4 Покладіть ребра, готуйте на сильному вогні під кришкою, поки готуєте картоплю і часник, час від часу перемішуючи. Крок 5 Картопля не очищаючи наріжте невеликими скибочками. Часник очистіть і подрібніть. Додайте в каструлю з реберцями картопля і часник, влийте 1,5 склянки окропу, закрийте кришкою, готуйте 5 хв. Крок 6 Квасоля відкиньте на сито. Зелень дрібно наріжте. Покладіть в рагу кольорову капусту і квасолю, посоліть, поперчіть, перемішайте. Готуйте 10 хв. Перед подачею посипати подрібненою зеленню. Господині на замітку

Свинячі реберця гарні з будь-яким набором овочів та зелені. Спробуйте приготувати їх з білокачанної капустою і гострим томатним соусом & ndash; пальчики оближете! Зовсім інший, але не менш чудовий смак вийде, якщо по- 182 гасити їх в вершках з баклажанами і кабачками.

0/5 (0 Reviews)