конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти
- Vegeta, Приправа для курки – за смаком
- Vegeta Natur, Універсальна приправа з овочами – за смаком
- свиняче філе – 800 г
- куряче філе – 1 шт.
- Гриби (шампіньйони) – 1 шт.
- Морква – 1 шт.
- Цибуля ріпчаста – 1 головка
- Сир твердий – 100 г
- Сир адигейський – 150 г
- Часник – 2 зубчики
- Зелень – 1 пучок
- Масло рослинне для смаження
- Сіль за смаком
- Перець за смаком
- Журавлина для декору
- Podravka Протерті помідори – 2 ст.л.
- Рідкий мед – 1 ст.л. без верху
- Соєвий соус – 1 ст.л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свиняче філе відбити, приправити “VEGETA NATUR Універсальна приправа з овочами”, поперчити за смаком. Крок 2
Куряче філе відбити, приправити “VEGETA Приправа для курки” за смаком. Крок 3
Капелюшки печериць бланшувати пару хвилин в окропі, нафарширувати натертим твердим сиром, змішаним з подрібненим часником і зеленню. Крок 4
Форму для запікання кулястої форми застелити фольгою, викласти внахлест відбиті шматочки свинячого філе. На дно викласти капелюшки грибів з сиром і зеленню, залишки сиру викласти зверху. Крок 5
Зверху накрити підготовленим курячим філе. Крок 6
Потім викласти шар обсмажених овочів: морква і цибуля. Крок 7
Потім викласти шар натертого адигейського сиру, зверху приправити його VEGETA NATUR Універсальна приправа з овочами – за смаком. Щільно загорнути звисають краю свинячого філе зверху сиру. Крок 8
Закрити фольгою. Запікати в духовці близько 1 години при температурі 180 градусів. Потім зняти фольгу, перекласти м'ясної куля на деко і змастити соусом з 1 ст.л. рідкого меду, 1 ст.л. соєвого соусу і 2 ст.л. “PODRAVKA Протерті помідори”. Відправити в духовку до рум'янцю.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!