М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

конкурс & quot; Моє святкове фірмове блюдо & quot; x Інгредієнти

  • Vegeta, Приправа для курки – за смаком
  • Vegeta Natur, Універсальна приправа з овочами – за смаком
  • свиняче філе – 800 г
  • куряче філе – 1 шт.
  • Гриби (шампіньйони) – 1 шт.
  • Морква – 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста – 1 головка
  • Сир твердий – 100 г
  • Сир адигейський – 150 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Зелень – 1 пучок
  • Масло рослинне для смаження
  • Сіль за смаком
  • Перець за смаком
  • Журавлина для декору
  • Podravka Протерті помідори – 2 ст.л.
  • Рідкий мед – 1 ст.л. без верху
  • Соєвий соус – 1 ст.л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Свиняче філе відбити, приправити “VEGETA NATUR Універсальна приправа з овочами”, поперчити за смаком. Крок 2

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Куряче філе відбити, приправити “VEGETA Приправа для курки” за смаком. Крок 3

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Капелюшки печериць бланшувати пару хвилин в окропі, нафарширувати натертим твердим сиром, змішаним з подрібненим часником і зеленню. Крок 4

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Форму для запікання кулястої форми застелити фольгою, викласти внахлест відбиті шматочки свинячого філе. На дно викласти капелюшки грибів з сиром і зеленню, залишки сиру викласти зверху. Крок 5

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Зверху накрити підготовленим курячим філе. Крок 6

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Потім викласти шар обсмажених овочів: морква і цибуля. Крок 7

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Потім викласти шар натертого адигейського сиру, зверху приправити його VEGETA NATUR Універсальна приправа з овочами – за смаком. Щільно загорнути звисають краю свинячого філе зверху сиру. Крок 8

М'ясний ШАР С СЮРПРИЗОМ

Закрити фольгою. Запікати в духовці близько 1 години при температурі 180 градусів. Потім зняти фольгу, перекласти м'ясної куля на деко і змастити соусом з 1 ст.л. рідкого меду, 1 ст.л. соєвого соусу і 2 ст.л. “PODRAVKA Протерті помідори”. Відправити в духовку до рум'янцю.

0/5 (0 Reviews)