Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- Тортілья (або вірменський лаваш) – 1 шт.
- Кабачок – 150 г
- Сир – 200 г
- Шейка свиняча копчена – 100 г
- Цибуля ріпчаста – 1 шт.
- Вершки або сметана – 2 ст.л. < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Паприка сушена – 1 ст. л.
- Яйце – 4 шт.
- Сіль, перець – за смаком
- Черрі – 6 шт.
- Петрушка для прикраси
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Спочатку приготувати начинку для Кіша: кабачок, сир натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати і обсмажити, шийку нарізати на смужки. Крок 2
тортилью помістити в змащену маслом форму. Вилити на неї приготовлену начинку. Зверху покласти чері, решту бекону, посипати сушеною паприкою. Крок 3
Запікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин. Крок 4
Посипати петрушкою. Подавати гарячим. Смачного! Господині на замітку Кіш – це відкритий пиріг з пісочного тіста. Я ж хочу запропонувати “Лінивий киш”, основою якого буде тортилья, її ще можна замінити вірменським лавашем. Готується киш дуже швидко, підійде не тільки для щоденного, але і для святкової вечері.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!