Ледачі КИШ З кабачків і свинячої шийки

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • Тортілья (або вірменський лаваш) – 1 шт.
  • Кабачок – 150 г
  • Сир – 200 г
  • Шейка свиняча копчена – 100 г
  • Цибуля ріпчаста – 1 шт.
  • Вершки або сметана – 2 ст.л.
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> Паприка сушена – 1 ст. л.
  • Яйце – 4 шт.
  • Сіль, перець – за смаком
  • Черрі – 6 шт.
  • Петрушка для прикраси

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

ледачих КИШ З кабачків і свинячої шийки

Спочатку приготувати начинку для Кіша: кабачок, сир натерти на крупній тертці. Цибулю нарізати і обсмажити, шийку нарізати на смужки. Крок 2

ледачих КИШ З кабачків і свинячої шийки

тортилью помістити в змащену маслом форму. Вилити на неї приготовлену начинку. Зверху покласти чері, решту бекону, посипати сушеною паприкою. Крок 3

ледачих КИШ З кабачки і свинячої шийки

Запікати в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці 35 хвилин. Крок 4

ледачих КИШ З кабачки і свинячої шийки

Посипати петрушкою. Подавати гарячим. Смачного! Господині на замітку Кіш – це відкритий пиріг з пісочного тіста. Я ж хочу запропонувати “Лінивий киш”, основою якого буде тортилья, її ще можна замінити вірменським лавашем. Готується киш дуже швидко, підійде не тільки для щоденного, але і для святкової вечері.

0/5 (0 Reviews)