Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- свинина (крижі, шия, балик) – 2 кг
- печериці – 0,5 кг
- бекон смужки (краще в'ялений) – 200 г
- сіль – за смаком
- перець
- цибуля – кілька середнього розміру головок
- рукав для запікання або фольга
- рослинне масло для смаження – покрити дно сковорідки
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Печериці нарізати, цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити на рослинному маслі до рум'яного стану, злегка присолити і поперчити. Крок 2
У м'ясі зробити надрізи, але не прорізати повністю. Натерти сіллю і перцем (попередньо спробувавши бекон – якщо він солонуватий, відкоригувати кількість солі). Кожен надріз-кишеню заповнити обсмаженими грибами з цибулею. Крок 3
Зверху надрізів, зроблених і заповнених в м'ясі, укласти шарами внахлест смужки бекону, перев'язати кулінарною ниткою. Сформований шматок м'яса укласти в пакет для запікання або обернути фольгою, викласти на дно форми і запекти в духовці при температурі 180-200 ° C близько 2 годин. Крок 4
Витягнути з духовки, звільнити від нитки, викласти на блюдо.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!