СВИНИНА, фарширована грибами, в беконі

СВИНИНА, фарширована грибами, в бекон

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • свинина (крижі, шия, балик) – 2 кг
  • печериці – 0,5 кг
  • бекон смужки (краще в'ялений) – 200 г
  • сіль – за смаком
  • перець
  • цибуля – кілька середнього розміру головок
  • рукав для запікання або фольга
  • рослинне масло для смаження – покрити дно сковорідки

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 СВИНИНА, фарширована грибами, в бекон

Печериці нарізати, цибулю очистити, нарізати півкільцями, обсмажити на рослинному маслі до рум'яного стану, злегка присолити і поперчити. Крок 2

СВИНИНА, фарширована грибами, в бекон

У м'ясі зробити надрізи, але не прорізати повністю. Натерти сіллю і перцем (попередньо спробувавши бекон – якщо він солонуватий, відкоригувати кількість солі). Кожен надріз-кишеню заповнити обсмаженими грибами з цибулею. Крок 3

СВИНИНА, фарширована грибами, в беконі

Зверху надрізів, зроблених і заповнених в м'ясі, укласти шарами внахлест смужки бекону, перев'язати кулінарною ниткою. Сформований шматок м'яса укласти в пакет для запікання або обернути фольгою, викласти на дно форми і запекти в духовці при температурі 180-200 ° C близько 2 годин. Крок 4

СВИНИНА, фарширована грибами, в беконі

Витягнути з духовки, звільнити від нитки, викласти на блюдо.

0/5 (0 Reviews)