ИНДЕЙКА, начинений перловку І в'ялені томати

ИНДЕЙКА, начинений перловку І в'ялені томати

Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти

  • 500 г безкісткового стегна індички
  • 9 смужок сирокопченої грудинки
  • 1/2 склянки перловки
  • 8 в'ялених томатів
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> пара зубчиків часнику

  • по щіпці чорного перцю, паприки і меленого пажитника
  • 1 ч. л. сухих французьких трав
  • масло виноградної кісточки для смаження
  • чорний і білий кунжут для посипання
  • зелень для подачі

Покроковий рецепт приготування

  1. Одне велике стегно ідейки розділити на три частини, кожну відбити майже до стану серветки.
  2. Перловку відварити, в'ялені помідори порізати на шматочки.
  3. Лук і часник дрібно порубати, обсмажити на маслі виноградної кісточки, приправивши спеціями. Додати сюди перловку і томати, припорошити сумішшю французьких трав, добре перемішати.

  4. На кожен відбитий шматок індички покласти по 3 ст. л. начинки, загорнути в рулет. Кожен рулет обмотати смужками грудинки, присипати зверху кунжутом і запікати духовці 45 хвилин при 180 & deg; C. Потім духовку вимкнути і залишити там рулети ще хвилин на 20.
0/5 (0 Reviews)