Гастрономічна Щвецию x Інгредієнти
- 500 г безкісткового стегна індички
- 9 смужок сирокопченої грудинки
- 1/2 склянки перловки
- 8 в'ялених томатів
- по щіпці чорного перцю, паприки і меленого пажитника
- 1 ч. л. сухих французьких трав
- масло виноградної кісточки для смаження
- чорний і білий кунжут для посипання
- зелень для подачі
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> пара зубчиків часнику
Покроковий рецепт приготування
- Одне велике стегно ідейки розділити на три частини, кожну відбити майже до стану серветки.
- Перловку відварити, в'ялені помідори порізати на шматочки.
- Лук і часник дрібно порубати, обсмажити на маслі виноградної кісточки, приправивши спеціями. Додати сюди перловку і томати, припорошити сумішшю французьких трав, добре перемішати.
- На кожен відбитий шматок індички покласти по 3 ст. л. начинки, загорнути в рулет. Кожен рулет обмотати смужками грудинки, присипати зверху кунжутом і запікати духовці 45 хвилин при 180 & deg; C. Потім духовку вимкнути і залишити там рулети ще хвилин на 20.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!