ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО-каталонського

В Каталонії люблять поєднання фруктів, алкоголю і & nbsp; спецій з & nbsp; м'ясом. Якщо ви & nbsp; будете готувати в & nbsp; сезон свіжого інжиру, обов'язково подайте разом з & nbsp; цим супом його & nbsp; плоди, розрізані на четвертинки

& nbsp;

< p> ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО-каталонської

Інгредієнти

  • 1 цесарка вагою 1 кг, з потрухами
  • 8-10 великих плодів сушеного інжиру
  • 100 мл напівсухого хересу
  • 1 великий апельсин
  • 2 невеликих апельсина
  • 200 – 250 г гігантських зелених оливок
  • 1 невеликий пучок кінзи
  • 150 г томатного пюре
  • оливкова олія
  • 1 паличка кориці
  • 1 лавровий лист
  • солодка мелена паприка, краще копчена
  • сіль, мелений чорний перець

< h2 class = "recipe__ingredient-title"> Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Обробити цесарку: вийміть потрошки, відріжте шию і крила. Відріжте ніжки (гомілки), потім стегенця. У стегенець зріжте м'ясо з кістки. Зріжте філе грудки, розріжте кожне на три частини. Остов цесарки розрубати на кілька частин. Крок 2

ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО -КАТАЛОНСКІ

Влийте в каструлю з товстим дном оливкове масло, покладіть шматки кістяка цесарки, ніжки, кістки стегенець, крила і потрошки. Обсмажуйте на сильному вогні до рум'яної скоринки з усіх боків. Крок 3

З великого апельсина зніміть цедру, вичавіть сік. Додайте в каструлю з цесаркою 1,5 л води, херес, апельсинову цедру і сік, томатне пюре, корицю, лавровий лист, перець і сіль. Покладіть інжир. Доведіть до кипіння, варіть 1 год 20 хв. Крок 4

ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО-каталонської

Процідіть бульйон Церез сито. Зніміть м'ясо цесарки з ніжок, крилець і остова, покладіть в блендер. Туди ж покладіть інжир і потрошки, влийте бульйон. Решта викиньте. Збийте вміст блендера до однорідності, при бажанні ще раз процідіть через сито в чисту каструлю. Крок 5

ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО -КАТАЛОНСКІ

Поки вариться бульйон, обсмажте приправлені сіллю і перцем стегенця цесарки і філе грудки в оливковій олії майже до готовності з обох сторін. Крок 6

ЛЕГКИЙ СУП ІЗ цесарки ПО -КАТАЛОНСКІ

Покладіть обсмажене м'ясо цесарки в проціджений бульйон, доведіть до кипіння, приправте копченої паприкою і, якщо потрібно, сіллю і перцем, варіть на слабкому вогні до м'якості м'яса.

0/5 (0 Reviews)