Інгредієнти
- 8 середніх картоплин
- 300 г жирної свинини
- 350 г пісної телятини
- 2 великі цибулини
- 2 яйця
- топлене сало
- сіль, мелений чорний перець
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient">200 г сметани + 1 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Свинину і телятину наріжте середніми шматками і перейдіть в м'ясорубці. 1 цибулину очистіть, подрібніть, змішайте з м'ясом. Приправте сіллю і перцем, ретельно вимісити руками, затягніть плівкою і поставте в холодильник. Крок 2
Картопля очистіть, натріть на середній тертці, викладіть в сито. Поставте сито в миску і залиште на 10-15 хв. – нехай стече зайва рідина. Крок 3
Очистіть і натріть на дрібній тертці другу цибулину, викладіть в миску. Додайте картоплю і 1 ст. л. сметани, перемішайте. Крок 4
Злегка збийте яйця, додайте в картопляну масу, поперчіть, посоліть і перемішайте. Тепер змішайте картопляну масу з м'ясним фаршем. Крок 5
Мокрими руками зліпити з отриманої маси невеликі котлетки. Обсмажте їх в розігрітій салі на сильному вогні з обох боків до рум'яної скоринки. Використовуйте сковороду з жароміцної ручкою. Крок 6
Змішайте 200 г сметани з 0,5 склянки води, приправте сіллю. Залийте ледачі чаклуни сметанною заправкою і поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хв. Подавайте гарячими.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!