Інгредієнти
- варений рис для подачі
- 500 г м'якоті свинячої шийки
- 1 середній пучок товстих стебел зеленої цибулі
- 2-3 см свіжого кореня імбиру
- 2 зубчики часнику
- 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
- 0,5 ч. л. коричневого цукру
- соєвий соус
- сіль
- темне кунжутне масло
- рослинне масло
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 < p>
Наріжте свинину брусочками 3х1х1 см. Змішайте 3 ст. л. соєвого соусу з цукром і крохмалем, покладіть свинину і ретельно перемішайте. Залиште маринуватися на 15 хв. Крок 2
Тим часом очистіть імбир від шкірки, видаліть все засохлі ділянки. Наріжте імбир спочатку на тонкі пластини, потім уздовж на тонкі смужки і, нарешті, дрібно наріжте впоперек. Крок 3
Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Білу частину зеленої цибулі наріжте тонкими кружечками. Крок 4
Зелену частину зеленої цибулі наріжте шматочками завдовжки приблизно 3 см. Надрізи робіть по діагоналі, під кутом 40 °. Крок 5
у воке або у великій сковороді дуже сильно нагрійте рослинну олію. Обсмажте свинину порціями до рум'яної скоринки, по необхідності підливаючи масло. Готову свинину викладайте на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб скло зайве масло. Крок 6
Протріть вок насухо, налийте 2 ст. л. масла, покладіть імбир, часник і білу частину зеленої цибулі. Обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 30 сек. Додайте зелену частину цибулі і свинину, влийте 0,5 склянки води і смажте, часто перемішуючи, 3 хв. Збризніть кунжутним маслом, подавайте негайно, з рисом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!