СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Інгредієнти

  • варений рис для подачі
  • 500 г м'якоті свинячої шийки
  • 1 середній пучок товстих стебел зеленої цибулі
  • 2-3 см свіжого кореня імбиру
  • 2 зубчики часнику
  • 1 ч. л. кукурудзяного крохмалю
  • 0,5 ч. л. коричневого цукру
  • соєвий соус
  • сіль
  • темне кунжутне масло
  • рослинне масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 < p>СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Наріжте свинину брусочками 3х1х1 см. Змішайте 3 ст. л. соєвого соусу з цукром і крохмалем, покладіть свинину і ретельно перемішайте. Залиште маринуватися на 15 хв. Крок 2

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Тим часом очистіть імбир від шкірки, видаліть все засохлі ділянки. Наріжте імбир спочатку на тонкі пластини, потім уздовж на тонкі смужки і, нарешті, дрібно наріжте впоперек. Крок 3

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Роздавите, очистіть і дрібно порубати часник. Білу частину зеленої цибулі наріжте тонкими кружечками. Крок 4

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Зелену частину зеленої цибулі наріжте шматочками завдовжки приблизно 3 см. Надрізи робіть по діагоналі, під кутом 40 °. Крок 5

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

у воке або у великій сковороді дуже сильно нагрійте рослинну олію. Обсмажте свинину порціями до рум'яної скоринки, по необхідності підливаючи масло. Готову свинину викладайте на застелену паперовими рушниками тарілку, щоб скло зайве масло. Крок 6

СТИР-ФРАЙ З свинини З зеленим цибулею

Протріть вок насухо, налийте 2 ст. л. масла, покладіть імбир, часник і білу частину зеленої цибулі. Обсмажте на сильному вогні, помішуючи, 30 сек. Додайте зелену частину цибулі і свинину, влийте 0,5 склянки води і смажте, часто перемішуючи, 3 хв. Збризніть кунжутним маслом, подавайте негайно, з рисом.

0/5 (0 Reviews)