& nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти 1,2 кг м'якоті свинини
1 морквина
1 ріпчаста цибулина
1 черешок селери
2 лаврові листки
4 коробочки кардамону
4 бутона гвоздики
1 ч. л. насіння коріандру
0,5 ч. л. горошин чорного перцю
Для галушок:
250 г борошна
125 г сала
1 ч. л. солі
1 пучок петрушки
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
М'ясо вимити, розрізати на 6 шматків. Моркву і цибулю очистити і нарізати великими шматками. Селера вимити, розрізати на 3-4 частини. Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, м'ясо покласти в чашу мультиварки, влити воду так, щоб вона тільки прикривала свинину. Довести до кипіння і зняти піну. Крок 3
Додати нарізані овочі разом з лавровим листям і всіма спеціями. Готувати 1 год. Крок 4
Приготувати галушки. Сало нарізати дуже маленькими шматочками. Змішати з борошном і сіллю. Петрушку вимити й подрібнити. Влити в борошно з салом 200 мл води, ретельно розмішати, щоб не було грудок. Додати петрушку. Крок 5
Готове м'ясо вийняти з бульйону, накрити і залишити в теплому місці. Бульйон довести до кипіння. Великою ложкою викладати в бульйон галушки і варити 15 хв. Крок 6
На блюдо викласти шматки м'яса і галушки, полити бульйоном. Можна подавати з вареними овочами.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!