СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ В мультиварці

& nbsp;

& nbsp;

 СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ В мультиварці

Інгредієнти 1,2 кг м'якоті свинини
1 морквина
1 ріпчаста цибулина
1 черешок селери
2 лаврові листки
4 коробочки кардамону
4 бутона гвоздики
1 ч. л. насіння коріандру
0,5 ч. л. горошин чорного перцю

Для галушок:
250 г борошна
125 г сала
1 ч. л. солі
1 пучок петрушки

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

 СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ В мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

СВИНИНА з галушками З ПЕТРУШКИ В мультиварці

М'ясо вимити, розрізати на 6 шматків. Моркву і цибулю очистити і нарізати великими шматками. Селера вимити, розрізати на 3-4 частини. Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, м'ясо покласти в чашу мультиварки, влити воду так, щоб вона тільки прикривала свинину. Довести до кипіння і зняти піну. Крок 3

СВИНИНА з галушками З ПЕТРУШКИ В мультиварці

Додати нарізані овочі разом з лавровим листям і всіма спеціями. Готувати 1 год. Крок 4

СВИНИНА З галушки з ПЕТРУШКИ В мультиварці

Приготувати галушки. Сало нарізати дуже маленькими шматочками. Змішати з борошном і сіллю. Петрушку вимити й подрібнити. Влити в борошно з салом 200 мл води, ретельно розмішати, щоб не було грудок. Додати петрушку. Крок 5

СВИНИНА з галушками з ПЕТРУШКИ в мультиварці

Готове м'ясо вийняти з бульйону, накрити і залишити в теплому місці. Бульйон довести до кипіння. Великою ложкою викладати в бульйон галушки і варити 15 хв. Крок 6

СВИНИНА з галушками З ПЕТРУШКИ В мультиварці

На блюдо викласти шматки м'яса і галушки, полити бульйоном. Можна подавати з вареними овочами.

0/5 (0 Reviews)