& nbsp;
Інгредієнти 800 г свинячої шийки
400 г агрусу
200 мл вершків жирністю 20%
2,5 ст. л. цукру
2,5 ст. л. борошна
по 5 гілочок петрушки, кропу і зеленої цибулі
сіль, перець
рослинне масло для обсмажування
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2
Свинину вимити, обсушити. Зрізати жирові прошарки. Нарізати м'ясо великими шматками, обваляти кожен у борошні. Агрус ретельно вимити, видалити хвостики. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 3
Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти масло і обсмажити свинину, по 5 хв. з кожного боку. Додати агрус, цукор і 2 ст. л. води. Готувати 5 хв. Крок 4
Влити вершки, посипати зеленню, приправити сіллю і перцем. Закрити кришку і готувати 30 хв. Крок 5
Свинина з агрусом готова.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!