СВИНИНА З агрусу в мультиварці

& nbsp;

Інгредієнти 800 г свинячої шийки
400 г агрусу
200 мл вершків жирністю 20%
2,5 ст. л. цукру
2,5 ст. л. борошна
по 5 гілочок петрушки, кропу і зеленої цибулі
сіль, перець
рослинне масло для обсмажування

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

СВИНИНА З агрусу в мультиварці

Підготувати мультиварку і інгредієнти. Крок 2

СВИНИНА З агрусу в мультиварці

Свинину вимити, обсушити. Зрізати жирові прошарки. Нарізати м'ясо великими шматками, обваляти кожен у борошні. Агрус ретельно вимити, видалити хвостики. Зелень вимити, обсушити й подрібнити. Крок 3

СВИНИНА З агрусу в мультиварці

Включити режим «Мультіповар», встановити температуру 160 ° С, розігріти масло і обсмажити свинину, по 5 хв. з кожного боку. Додати агрус, цукор і 2 ст. л. води. Готувати 5 хв. Крок 4

СВИНИНА З агрусу в мультиварці

Влити вершки, посипати зеленню, приправити сіллю і перцем. Закрити кришку і готувати 30 хв. Крок 5

СВИНИНА З агрусу в мультиварці

Свинина з агрусом готова.

0/5 (0 Reviews)