Інгредієнти < ul>
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Наріжте м'ясо маленькими шматочками, а потім порубати його важким ножем. У вас повинен вийти фарш, але шматочки все ж повинні бути більше за розміром, ніж при провертанні через велику решітку м'ясорубки. Крок 2
Наріжте цибулю дрібними кубиками. Нагрійте у великій сковороді трохи олії, покладіть цибулю, обсмажте до м'якості, 5 хв. Додайте свинину, збільште вогонь до максимуму, обсмажуйте, весь час помішуючи, щоб м'ясо змінило колір. Крок 3
Влийте бульйон, приправте чебрецем, сіллю і перцем. Доведіть до кипіння, закрийте кришкою, млоїте на мінімальному вогні 20 хв. Зніміть з вогню, додайте 2 ст. л. хлібних крихт, корицю і гвоздику. Крок 4
розділіть тісто на 2/3 і 1/3. Розкачайте більшу частину так, щоб нею можна було застелити форму діаметром 22 см. Притисніть тісто до країв. Крок 5
посипте тісто хлібними крихтами і викладіть м'ясну начинку. Накрийте залишилися розкатаним тестом і защипніть краю. У центрі пирога зробіть круглу дірочку діаметром 1 см. Крок 6
Вставте в зроблену дірочку трубочку з пергаменту, щоб виходив зайву пару. Змастіть поверхню пирога жовтком, змішаним з вершками. Випікайте при 200 ° С 10 хв., Потім зменшите температуру до 160 ° С і випікайте ще 20-25 хв. Перед подачею трохи остудіть.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!