ТУРТЬЕР – м'ясний пиріг

ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

Інгредієнти < ul>

  • 600 г пісочного тіста
  • 1 кг м'якоті свинячої шийки
  • 250 мл м'ясного або курячого бульйону
  • 1 велика цибулина
  • 1 ч. л. сухого чебрецю
  • 6 ст. л. сухих хлібних крихт
  • оливкова олія
  • 0,5 ч. Л. меленої кориці
  • щіпка меленої гвоздики
  • сіль
  • 1 жовток
  • 1 ст. л. жирних вершків
  • Покроковий рецепт приготування

    Крок 1

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    Наріжте м'ясо маленькими шматочками, а потім порубати його важким ножем. У вас повинен вийти фарш, але шматочки все ж повинні бути більше за розміром, ніж при провертанні через велику решітку м'ясорубки. Крок 2

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    Наріжте цибулю дрібними кубиками. Нагрійте у великій сковороді трохи олії, покладіть цибулю, обсмажте до м'якості, 5 хв. Додайте свинину, збільште вогонь до максимуму, обсмажуйте, весь час помішуючи, щоб м'ясо змінило колір. Крок 3

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    Влийте бульйон, приправте чебрецем, сіллю і перцем. Доведіть до кипіння, закрийте кришкою, млоїте на мінімальному вогні 20 хв. Зніміть з вогню, додайте 2 ст. л. хлібних крихт, корицю і гвоздику. Крок 4

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    розділіть тісто на 2/3 і 1/3. Розкачайте більшу частину так, щоб нею можна було застелити форму діаметром 22 см. Притисніть тісто до країв. Крок 5

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    посипте тісто хлібними крихтами і викладіть м'ясну начинку. Накрийте залишилися розкатаним тестом і защипніть краю. У центрі пирога зробіть круглу дірочку діаметром 1 см. Крок 6

    ТУРТЬЕР - м'ясний пиріг

    Вставте в зроблену дірочку трубочку з пергаменту, щоб виходив зайву пару. Змастіть поверхню пирога жовтком, змішаним з вершками. Випікайте при 200 ° С 10 хв., Потім зменшите температуру до 160 ° С і випікайте ще 20-25 хв. Перед подачею трохи остудіть.

    0/5 (0 Reviews)