Інгредієнти
- капуста свіжа – 1/3 качана
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- сіль
- сир – 100 г
- майонез – 100 г
- яловичий фарш – 1 кг
- помідори – 5 шт
- картопля – 8 шт
Покроковий рецепт приготування
Викладаємо на деко: шар фаршу, солимо, перчимо. Шар цибулі, порізаного півкільцями, шар помідорів, нарізаних кубиками, шар нашатковану капусти (капусту треба трохи пом’яти), шар нарізаної соломкою і перемішаної з майонезом картоплі зажарювати в духовці 45 – 50 хвилин при температурі 175 & deg; C … за 10 хвилин до закінчення посипати сиром.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!