Інгредієнти
- тісто листкове – 500 г
Для начинки:
- яйце – 1 шт
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- сіль
- масло рослинне
- яловичий фарш – 500 г
- капуста квашена – 300 г
Покроковий рецепт приготування
На рослинному маслі обсмажуємо капусту до напівготовності, потім додаємо фарш і цибулю (дрібно нарізаний) приправляем сіллю і перцем. І тушем до готовності фаршу. Робимо тісто на нерівні частини. Більшу частину розгортаємо і кладемо на змащений олією лист, щоб краї злегка звисали. Потім викладаємо начинку, і закриваємо її другою частиною тіста. Защепіть краю і зробити кілька розрізів уздовж пирога, змастити збитим яйцем. Поставити в духовку на 20-25 хвилин при 180 C.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!