Пиріг з квашеной капустою і фарш

Інгредієнти

  • тісто листкове – 500 г

Для начинки:

  • яйце – 1 шт
  • цибуля ріпчаста – 1 шт
  • сіль
  • масло рослинне
  • яловичий фарш – 500 г
  • капуста квашена – 300 г

Покроковий рецепт приготування

На рослинному маслі обсмажуємо капусту до напівготовності, потім додаємо фарш і цибулю (дрібно нарізаний) приправляем сіллю і перцем. І тушем до готовності фаршу. Робимо тісто на нерівні частини. Більшу частину розгортаємо і кладемо на змащений олією лист, щоб краї злегка звисали. Потім викладаємо начинку, і закриваємо її другою частиною тіста. Защепіть краю і зробити кілька розрізів уздовж пирога, змастити збитим яйцем. Поставити в духовку на 20-25 хвилин при 180 C.

0/5 (0 Reviews)