Інгредієнти
Для начинки:
- курка (філе) – 300 г
- цибуля ріпчаста – 1 шт
- сіль
Для тіста:
- яйце – 1 шт
- борошно пшеничне – 25 г
- картопля – 4 шт
- картопляний крохмаль – 150 г
Покроковий рецепт приготування
Нашаткований цибулю обсмажте до прозорості . Додайте в сковороду дрібно нарізану курку. Для приготування тіста нарізаний відварну картоплю збийте в блендері до однорідної маси. Додайте трохи борошна. Продовжуйте збивати. Потім введіть яйце і збивайте далі. Вимісити тісто на дошці, посипаною крохмалем. Тісто повинне вийти еластичним і пружним. Розкачайте тісто тонким шаром. За допомогою склянки сформуйте майбутні пельмені. Викладіть в центр фарш. Акуратно з'єднайте краї. Викладіть пельмені на розігріту сковороду з маслом до золотистої хрусткої скоринки. Викладіть пельмені в тарілку і прикрасьте страву зеленню.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!