Такі листкові пиріжки можна приготувати з будь-яких м'ясних фвршем.
Інгредієнти
- 500 г листкового дріжджового тіста
- 1 велика цибулина
- 1 великий пучок кінзи
- 500 г баранячого фаршу
- 2 яйця
- 3 зубчики часнику
- вершкове масло
- 1 ч. Л. меленої зіри
- сіль, мелений чорний перець
- 1 жовток
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Яйця зварити круто, очистити і дрібно порубати. Подрібнити кінзу. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Крок 2
У великій сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла, покласти цибулю і часник, обсмажити на сильному вогні до м'якості, 5 хв. Додати фарш разом з зирой, обсмажувати на сильному вогні, весь час розбиваючи грудки виделкою, до зміни кольору, 4-5 хв. Зняти з вогню, додати яйця, кінзу, сіль і перець, трохи остудити. Крок 3
Тісто розрізати на 8 однакових частин, кожну частину розкачати в тонкий прямокутник. На половину кожного шматка викласти фарш, накрити другою половиною шматка, защипнути, змастити сумішшю жовтка з 1 ч. Л. розтопленого масла. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!