Листкові пиріжки з бараниною

Такі листкові пиріжки можна приготувати з будь-яких м'ясних фвршем.

 листкові пиріжки з & nbsp; баранина

Інгредієнти

  • 500 г листкового дріжджового тіста
  • 1 велика цибулина
  • 1 великий пучок кінзи
  • 500 г баранячого фаршу
  • 2 яйця
  • 3 зубчики часнику
  • вершкове масло
  • 1 ч. Л. меленої зіри
  • сіль, мелений чорний перець
  • 1 жовток

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

Яйця зварити круто, очистити і дрібно порубати. Подрібнити кінзу. Цибулю і часник очистити і дрібно нарізати. Крок 2

У великій сковороді розтопити 2 ст. л. вершкового масла, покласти цибулю і часник, обсмажити на сильному вогні до м'якості, 5 хв. Додати фарш разом з зирой, обсмажувати на сильному вогні, весь час розбиваючи грудки виделкою, до зміни кольору, 4-5 хв. Зняти з вогню, додати яйця, кінзу, сіль і перець, трохи остудити. Крок 3

Листкові пиріжки з & nbsp; баранина

Тісто розрізати на 8 однакових частин, кожну частину розкачати в тонкий прямокутник. На половину кожного шматка викласти фарш, накрити другою половиною шматка, защипнути, змастити сумішшю жовтка з 1 ч. Л. розтопленого масла. Випікати в розігрітій до 180 ° С духовці до золотистої скоринки, приблизно 20 хв.

0/5 (0 Reviews)