Всі на пікнік x Інгредієнти
- баранина – 1 кг
- спеції – 1 ст. л.
- цибуля білий – 2 шт.
- кунжут – 2 ст. л.
- фісташки – 2 ст. л.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
для приготування фаршу м'якоть баранини пропустити через м'ясорубку, з трубчастих кісточок видалити кістковий мозок, змішати з м'ясом, довести до смаку, додавши гриль приправи для м'яса від Форестер. Крок 2
Лук подрібнити в блендері, рідина злегка віджати. Додати до м'яса лук, подрібнену зелень, перемішати до абсолютної однорідності при цьому дуже довго розминати руками, з силою кидаючи на стіл. Фарш повинен стати в'язким, щоб тримався на шампурах і не розвалювався на мангалі. Дуже важливо добре вимісити фарш – від цього залежить ніжність м'яса. Накрити фарш плівкою і помістити в холодильник на ніч. Крок 3
Підготувати паніровці з кунжуту і фісташок. Крок 4
Змочити руки водою, брати по шматку” визрілого “фаршу і розтягувати уздовж по шпазі (попередньо вимоченої у воді), добре обминаючи по всій довжині, особливо на кінцях. Зробити паніровці з кунжуту і подрібнених фісташок. Крок 5
Люля-кебаб смажать над вугіллям без полум'я, викласти їх на решітку і періодично перевертати до готовності. Люля-кебаб добре поєднується з помідорами (особливо запеченими на грилі). Подавати із зеленню, скибочкою лимона і свіжим, хрустким хлібом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!