ЛЮЛЯ-КЕБАБ ІЗ ІНДИКИ

Не купуйте для цієї страви готовий фарш і навіть не перекручуйте філе в м'ясорубці. Тільки при використанні пісного філе, яке ви рубайте ножем, в суміші з маслом ви отримаєте правильний результат: люля будуть ніжними і збережуть в собі весь сік.

Інгредієнти

  • 500 г філе грудки індички
  • 2 середні цибулини
  • 2 ст. л. вершкового масла
  • 2 маленьких яйця
  • сіль, мелений чорний перець
  • кільця цибулі, збризнути оцтом і оливковою олією для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Замочіть шпажки в холодній воді на 1 ч. Це потрібно, щоб при запіканні шпажки не горіли і м'ясо до них не приставало. Крок 2 індичого філе дрібно наріжте, потім порубати важким ножем або тесаком в грубий фарш. Подрібніть цибулю. Крок 3 Розм'якшіть вершкове масло. Змішайте фарш з індичого філе з цибулею. Додайте яйця і масло. Посоліть, поперчіть і перемішайте до однорідності. Поставте фарш в холодильник на 30 хв. Крок 4 Змочуючи руки в гарячій воді, обліпили шпажки вийшов фаршем у вигляді невеликих подовжених котлеток. Викладіть шпажки з люля на деко і поставте в розігріту до 180 ° С духовку (можна додатково включити в духовці режим «гриль»). Запікайте до золотистого кольору, 20 хв., Пару раз перевернувши. Крок 5 Подавайте з нарізаною кільцями цибулею, скропити оцтом і оливковою олією.

0/5 (0 Reviews)