ЛЮЛЯ-КЕБАБ з ягнятини

Це найсмачніший з шашликів & ndash; і його потрібно & nbsp; обов'язково навчитися готувати. Точно дотримуйтесь & nbsp; інструкції, і у вас все вийде!

 ЛЮЛЯ-КЕБАБ з ягнятини

Інгредієнти

  • 1 кг м'якоті ягнятини
  • 250 г курдючного сала
  • 2 невеликі цибулини
  • 2 зубчики часнику
  • по 1,5 ч. л. свіжомелених зіри, солі і чорного перцю
  • по 0,5 ч. л. коріандру і гострого перцю
  • свіжа зелень і помідори

Покроковий рецепт приготування

крок 1 Очистіть цибулю і часник і наріжте якомога дрібніше. Дрібно наріжте і розтопіть в сковороді 50 г сала, покладіть цибулю і часник, млоїте на невеликому вогні 10 хв. Остудіть. Крок 2 Ретельно видаліть всі плівки і жилки з м'яса і сала. Сало подморозьте і наріжте кубиками зі стороною 2 мм. М'ясо наріжте невеликими кубиками, потім порубати в фарш двома сокирами або важкими ножами. Не використовуйте м'ясорубкою! Крок 3 Перемішайте м'ясо, сало, томлений цибулю з часником і спеції. Відбийте фарш про робочу поверхню, 10 хв. Покладіть в холодильник на 1 ч. Крок 4 Мокрими руками обліпили шампури фаршем (діаметр люля – 3-3,5 см) і смажте на добре прогоріли вугіллі, часто повертаючи, до готовності всередині, приблизно 20 хв. Подавайте з салатом з помідорів і зелені

0/5 (0 Reviews)