Немає нічого краще справжнього люля-кебаб. Поки він готується, ви будете насолоджуватися фантастичним ароматом баранини, а потім її ж чудовим смаком. Готуйте відразу побільше!
Інгредієнти
- 500 г м'якоті баранини з жирком
- 1 маленька цибулина
- 1 зубчик часнику
- 3 гілочки м'яти
- 3 гілочки петрушки
- 1 ч. л. солодкої паприки
- 1/4 ч. л. пластівців чилі
- 1/4 ч. л. меленого імбиру
- 1 ч. Л. меленої зіри
- 1/2 ч. л. меленого коріандру
- сіль, мелений чорний перець
- 1 солодка цибулина для подачі
- винний оцет
- сумах
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Наріжте баранину тонкими смужками, потім дуже маленькими кубиками. Візьміть гострий, важкий ніж або сокиру і порубати м'ясо в дрібний фарш. Крок 2 Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте. Порубати листя петрушки і м'яти. У великій мисці змішайте фарш, цибулю, часник, зелень і всі спеції. Посоліть, поперчіть фарш, добре вимісити і відбийте, поки він не стане в'язким. Крок 3 Розділіть фарш на 8 частин і скачайте кульки. Візьміть кульку фаршу в руку і розподіліть по короткому плоского шампури, формуючи ковбаску. Можна використовувати і дерев'яні шпажки, замочені у воді на 1 ч. Перекладіть кебаби на піднос, прикрийте харчовою плівкою і приберіть в холодильник на 30 хв. Крок 4 Розігрійте вугілля, вони повинні оповиті білим попелом. Смажте кебаби над вугіллям, повертаючи шампури, до готовності, 10-12 хв. Зніміть з вогню і перекладіть на блюдо, прикрийте фольгою і залиште на 5 хв. Посипте кебаби сумахом і тонко нарізаною цибулею, скропити оцтом, і подавайте.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!