ЛЮЛЯ-КЕБАБ в беконі

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Інгредієнти

  • сіль
  • 300 г безкісткової яловичини
  • яйце – 1 шт.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина
  • часник – 2 зубчики
  • 100 г мигдалю
  • 4 шматки білого хліба
  • 400 г безкісткової свинини
  • петрушка
  • 14-16 смужок бекону
  • лимон

Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1

ЛЮЛЯ- КЄБАБ в бекон

Дерев'яні шпажки помістити на 20 & nbsp; хв. в ємність з холодною водою. З хліба зрізати скоринку, м'якоть подрібнити в блендері. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Петрушку вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати. М'ясо вимити, обсушити і дрібно порубати ножем. Крок 2

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Горіхи подрібнити . З лимона вичавити сік. Крок 3

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Викласти фарш в миску, додати горіхи, лимонний сік, ретельно перемішати. Додати хлібні крихти, цибулю, часник і петрушку. Посолити, поперчити і ретельно вимісити. Поставити в холодильник на 1 & nbsp; ч. Крок 4

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Сформувати з фаршу 12-14 кульок. Нанизати їх на шпажки і надати їм подовжену форму. Крок 5

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Обернути кожну котлетку смужкою бекону. Крок 6

ЛЮЛЯ-КЕБАБ У бекон

Готувати на грилі по 3-4 хв. з кожного боку.

0/5 (0 Reviews)