МАНТИ

Однією з головних особливостей є фарш, а саме все ріжеться в ручну, ніякої м'ясорубки. Багато цибулі і жиру – це теж один із секретів смачних мантів, саме завдяки великій кількості цих інгредієнтів манти будуть дуже соковитими. Начинка може бути найрізноманітнішою: м'ясо, картопля, цибуля, гарбуз.

МАНТИ

Конкурс рецептів & quot; Кухні світу & quot; x Інгредієнти

  • 600 г м'якоті баранини або яловичини
  • 300 г гарбуза
  • 2-3 картоплини
  • 150-200 г курдючного жиру
  • 600 г цибулі
  • 1,5 ч. л. зіри
  • 1 ч. Л. свежемолотого чорного перцю
  • сіль за смаком

Для тіста:

  • 1 стакан води
  • 2 яйця
  • 4-5 склянок борошна
  • 1 ч. л. солі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте м'ясо і курдючний жир дрібними шматочками, додайте зіру, сіль, перець, все добре перемішайте, накрийте кришкою і залиште на пару годин (я залишаю на ніч ). Гарбуз, цибулю і картоплю очистіть і наріжте дрібними кубиками. Пам'ятайте: ніякої м'ясорубки або комбайна! Все вручну. Змішайте всі інгредієнти з м'ясом і жиром, і добре перемішайте. Крок 2 З борошна, яєць і води з сіллю замісити круте тісто. Скачайте тісто в кулю, накрийте рушником і залиште на пару годин “відпочити”. На посипаній борошном поверхні, розкачати тісто в прямокутний пласт. Наріжте вийшов пласт на квадрати зі сторонами 10-15 см. На середину кожного квадрата викладайте начинку. Крок 3 Листи мантишници змастіть маслом, піддон заповніть водою, і доведіть до кипіння. Як тільки вода закипить встановіть листи з готовими мантами. Варіть 50 хвилин. Перед подачею на велике блюдо наріжте шматочки вершкового масла і акуратно викладіть манти на блюдо.

0/5 (0 Reviews)