Січені котлети зі свинини з цукіні – відмінний привід внести різноманітність в свою колекцію рецептів котлет. Завдяки тому. що мфсоне прокручуються через м'ясорубку, а робиться ножем на дрібні шматочки, текстура цих котлет получется зовсім інший, ніж звична. Такі котлети будуть більш соковитими, а цукіні додадуть їм легкості.
Інгредієнти
- 800 г філе свинячої шийки
- 1 середній цукіні
- 1 середня цибулина
- 1 пучок кінзи
- оливкова олія
- 1 ст. л. соєвого соусу
- 1 ст. л. соусу теріякі
- сіль, мелений чорний перець
- рисова або звичайна мука
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Наріжте цибулину дуже дрібно. Обсмажте цибулю в невеликій кількості олії на середньому вогні, 5 хв., Остудіть Крок 2 Якщо у цукіні дуже жорстка шкірка, очистіть її, але краще натріть цукіні на крупній тертці цілком. Трохи посоліть і залиште на 10 хв. Кінзу дрібно порубати. Крок 3 Наріжте свинину подрібніше, потім порубати тесаком або двома важкими ножами. Не використовуйте м'ясорубкою – буде зовсім інший смак. Крок 4 Змішайте свинячий фарш, смажену цибулю, цукіні разом з рідиною, приправте соєвим соусом і теріякі. Додайте кінзу і чорний перець, ретельно вимісити фарш руками, 5-7 хв. Поставте в холодильник на 30 хв. Крок 5 Змочуючи руки в гарячій воді, зліпите з отриманої маси невеликі круглі товстенькі котлети. Кожну котлету припудріть борошном. Крок 6 Розігрійте духовку до 160 ° С. Обсмажте котлети на сильному вогні в оливковій олії до рум'яної скоринки з двох сторін, потім поставте в духовку на 10 хв. Подавайте з зеленим салатом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!