Рубаною КОТЛЕТИ З свинини з цукіні

Січені котлети зі свинини з цукіні – відмінний привід внести різноманітність в свою колекцію рецептів котлет. Завдяки тому. що мфсоне прокручуються через м'ясорубку, а робиться ножем на дрібні шматочки, текстура цих котлет получется зовсім інший, ніж звична. Такі котлети будуть більш соковитими, а цукіні додадуть їм легкості.

 рубана КОТЛЕТИ З свинини з цукіні

Інгредієнти

  • 800 г філе свинячої шийки
  • 1 середній цукіні
  • 1 середня цибулина
  • 1 пучок кінзи
  • оливкова олія
  • 1 ст. л. соєвого соусу
  • 1 ст. л. соусу теріякі
  • сіль, мелений чорний перець
  • рисова або звичайна мука

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Наріжте цибулину дуже дрібно. Обсмажте цибулю в невеликій кількості олії на середньому вогні, 5 хв., Остудіть Крок 2 Якщо у цукіні дуже жорстка шкірка, очистіть її, але краще натріть цукіні на крупній тертці цілком. Трохи посоліть і залиште на 10 хв. Кінзу дрібно порубати. Крок 3 Наріжте свинину подрібніше, потім порубати тесаком або двома важкими ножами. Не використовуйте м'ясорубкою – буде зовсім інший смак. Крок 4 Змішайте свинячий фарш, смажену цибулю, цукіні разом з рідиною, приправте соєвим соусом і теріякі. Додайте кінзу і чорний перець, ретельно вимісити фарш руками, 5-7 хв. Поставте в холодильник на 30 хв. Крок 5 Змочуючи руки в гарячій воді, зліпите з отриманої маси невеликі круглі товстенькі котлети. Кожну котлету припудріть борошном. Крок 6 Розігрійте духовку до 160 ° С. Обсмажте котлети на сильному вогні в оливковій олії до рум'яної скоринки з двох сторін, потім поставте в духовку на 10 хв. Подавайте з зеленим салатом.

0/5 (0 Reviews)