Січені котлети можна приготувати в будь-яких умовах, оскільки для їх приготування не потрібно м'ясорубка, блендер або кухонний комбайн і вони завжди виходять дуже соковитими.
Інгредієнти
- свинина 500 г
- цибуля 1 шт.
- яйця 1 шт.
- майонез 3 ст.л.
- борошно пшеничне 2 ст.л.
- сіль за смаком
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Моєму свинину і прибираємо зайву вологу з допомогою паперових рушників. Рубаємо м'ясо на маленькі шматочки. Викладаємо в глибоку ємність. Крок 2
Чистимо цибулю, дрібно нарізаємо його і кладемо в ємність з м'ясом. Крок 3
У ємність до нарізаним м'яса і цибулі додаємо яйце, пшеничне борошно і сіль. Всі інгредієнти добре перемішуємо. Крок 4
Потім додаємо до вмісту майонез і ще раз все перемішуємо. Закриваємо ємність плівкою або кришкою і ставимо м'ясо маринуватися в холодильник на 6 годин. Крок 5
Коли свинина замаринується, дістаємо її з холодильника. На сковороді розігріваємо олію і за допомогою столової ложки формуємо котлети. Обсмажуємо рубані котлети зі свинини з двох боків до золотистої скоринки на середньому вогні. Господині на замітку
Якщо ви не любите майонез, то його можна замінити сметаною.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!