Інгредієнти
- свиняча вирізка – 400 г
- вершки жирністю 33% – 100 мл
- сир з блакитною пліснявою – 80 г
- вино біле сухе – 50 мл
- гірчиця з насінням – 2 ст. л.
- мелений чорний перець
- масло рослинне
- сіль
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 Сливки влити в сотейник, довести до кипіння, всипати раскрошенную сир, безперервно помішуючи віночком, дати сиру розтанути. Зняти з вогню, додати гірчицю і вино, розмішати. Крок 2 Свинячу вирізку розрізати на 4 шматки. Кожен шматок покласти на обробну дошку, прикрити зверху харчовою плівкою і злегка розплющити за допомогою качалки. Посолити, поперчити і швидко обсмажити з обох сторін в невеликій кількості рослинного масла. Крок 3 Розкласти шматочки м'яса в дві порційні жароміцні форми. Залити соусом, поставити в розігріту до 200 ° С духовку і запікати 10 & nbsp; хв. або до появи на соусі світло-коричневої скоринки.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!