Паелья ПО-філіппінських

паелья ПО-філіппінських

паелья ПО-філіппінських

Інгредієнти

  • куряче стегно без кістки – 4 шт
  • цибуля в лушпинні – 1 шт
  • золотий родзинки – 100 г
  • курячий шлунок – 10 шт
  • соус томатний – 1 склянка
  • куряча печінка – 10 шт
  • банан незрілий – 2 шт
  • перець солодкий болгарський – 1 шт
  • ковбаса чорізо – 300 г
  • часник – 3 зубчики
  • свиняча вирізка – 400 г
  • масло рослинне – 1 ст. л.
  • курячий жир – 100 г
  • горошок зелений консервований або морожений – 100 г
  • сіль і перець за смаком
  • рис для паельї – 2 склянки

Покроковий рецепт приготування

Ізюм замочити на 30 хв., відкинути на друшляк і обсушити. Рис залити 2,5 склянки окропу, посолити, варити на маленькому вогні 20 хв. Курячі стегна, свинину і банани крупно порізати, банани обсмажити в олії до золотистого кольору, тримати теплими. Чоризо і очищений солодкий перець нарізати кубиками; шлунки – смужками. Цибуля, часник і курячий жир ізмельчіть.В глибокій сковороді витопити на маленькому вогні жир, збільшити вогонь, покласти підготовлені шлунки, смажити 2 хв., Додати свинину, смажити 5 хв., Додати курку, смажити ще 5 хв. Всипати цибулю, солодкий перець і часник, помішуючи, готувати 3 хв. Додати цілі печінки, смажити 4 хв. Вийняти печінку, нарізати великими шматками; в сковороду додати родзинки і томатний соус, тушкувати 5 хв. Додати рис, горошок, сіль і перець, тушкувати, помішуючи, ще 5 хв. Розкласти по підігрітих тарілках, зверху викласти шматки печінки і банана, подавати негайно.

0/5 (0 Reviews)