МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

Інгредієнти

  • 6 великих картоплин
  • 400 г свинячої шийки з жирком
  • 1 велика цибулина
  • 2 зубчики часнику
  • 1 яйце
  • 1 ст. л. з гіркою нежирної сметани
  • 0,5-1 ч. Л. меленої солодкої паприки
  • мелений гострий перець, за бажанням
  • мелений чорний перець – за смаком
  • сіль – за смаком
  • топлене свиняче сало або олію
  • сметана для подачі

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

Свинину двічі провернути в м'ясорубці, посолити і поперчити, додати паприку і гострий червоний перець, за бажанням. Крок 2

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

Влити в свинячий фарш 3-4 ст. л. холодної води, ретельно перемішати. Додати натертий на тертці часник, ще раз перемішати. Крок 3

Очистити цибулю і картоплю. Натерти спочатку цибулю, а потім картоплю на дрібній тертці, трохи віджати і злити сік. Крок 4

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

Збити зі сметаною яйце, додати в картопляну масу, перемішати, посолити, поперчити. Крок 5

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

У великій сковороді (діаметром 26-28 см) з товстим дном розігріти трохи сала або масла. Викладати пару ложок картопляного тіста, на них – ложку свинячого фаршу, зверху – ще трохи картопляного тіста, трохи прикрити м'ясо. Розрівнювати і смажити під кришкою до рум'яної скоринки. У сковорідці має вміститися 3 Драч. Крок 6

МІНІ-Драч СО СВИНИНОЮ

Акуратно перевернути Драч і смажити з іншого боку, також до рум'яної скоринки. Вогонь спочатку повинен бути сильним, щоб картопля «схопився», а потім його потрібно зменшити – адже в середині повинна пропектися свинина. Подавати Драч гарячими, зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)