МІС-БУРГЕР

Міс & ndash; м'ясо. Міс-бургер готується & nbsp; з м'ясною котлетою (свинина, яловичина, реган) з сиром лорі, міксом салатів та соусом на основі домашнього майнез і аджики.

 МІС-БУРГЕР

 МІС-БУРГЕР

 МІС-БУРГЕР

Інгредієнти

для бургерів:

  • біла булка для бургера – 4 шт.
  • м'ясна котлета – 4 шт., по 150-170 г кожна
  • мікс-салат (лолло росо, латук, фризі) – 60 г
  • соус з домашнього майонезу та аджики – 200 г
  • сир лорі – 60 г
  • чилі перчик як прикраса, за бажанням

Для котлет:

  • фарш, свинина-яловичина – 640 г
  • цибуля ріпчаста – 120 г
  • реган (фіолетовий базилік) – 20 г
  • часник – 8 г
  • сіль, перець
  • масло рослинне – 80 г

Для начинки:

  • смажений з цибулею авелук (кінський щавель) – 80 г
  • одна часточка помідора
  • вершкове масло

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Всі інгредієнти для котлет нарізаємо дрібними кубиками і перемішуємо з м'ясним фаршем. Крок 2 З отриманої маси формуємо коржі і в середину її викладаємо попередньо відварений і посмажений з цибулею авелук, часточку помідора і шматочок вершкового масла. Ліпимо з фаршу котлету Крок 3 Котлети з начинкою обсмажуємо на розпеченій сковороді з маслом. Крок 4 Збираємо бургери. Булка розрізається, з боку зрізу обсмажується на мангалі. Обидві частини змащуються соусом. На половинку-підставу викладаємо мікс-салат, котлету, шматочок сиру лорі і закриваємо другою половинкою бургера. Прикрашаємо чилі-перчиком. Корисна порада

В ресторані цей бургер роблять з простою прісної булочкою матнакаш, до складу тесту якої входять тільки дріжджі, вода і борошно. Печуть такі булки в печі.

До речі

Рецепт надано Гаяне Бреіовой, господинею ресторану Gayane & rsquo; s.

0/5 (0 Reviews)