Таван-БУРГЕР

Тава-кюфта & nbsp; в & nbsp; перекладі з вірменського & ndash; значить & quot; кюфта, приготована на сковороді & quot ;. Тобто котлета в цьому бургер зроблена за тими ж правилами, що і кюфта: фарш для неї збивається вручну, довго відбивається про дошку, і кюфта стає ніжною і повітряної, майже як суфле. На додаток до котлети беремо перець Цицак, свіжий томат, аджику і соус на основі сметани і кінзи.

 Таван-БУРГЕР

Таван-БУРГЕР

Інгредієнти

  • яловичина для фаршу – 400 г
  • житня або біла булка для бургера – 4 шт.
  • Цицак маринований (або звичайний маринований червоний гострий перець) – 120 г
  • аджика – 160 г
  • сметана – 40 г
  • кінза – 40 г
  • салат латук – 20 г
  • помідори – 240 г

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Яловичину провернути через м'ясорубку, фарш відбити руками, з силою кидаючи про дошку. Крок 2 Зробити з фаршу 4 котлети і обсмажити з двох сторін до готовності. Крок 3 Далі беремо маринований перець Цицак ріжемо на дрібні шматки, додаємо аджику, трохи сметани і кінзи. Крок 4 На нижню частину булки кладемо салат латук, приготований соус з маринованого Ціцак, потім помідори і зверху котлету. Крок 5 Далі закриваємо верхньою частиною булки. Окремо подаємо той же соус, який йде в бургер. До речі

Рецепт надано Гаяне Бреіовой, господинею & nbsp; ресторану Gayane & rsquo; s.

0/5 (0 Reviews)