М'ЯСНІ ПЕРЦІ В омлет

М'ясні перці в омлеті & ndash; це своєрідний варіант фаршированих перців по-корейськи. Однак, смак у цього & nbsp; страви принципово інший. Якщо коротко & ndash; це дуже смачно. Так стверджує шеф Олександр Кан, і у нас немає підстав йому не довіряти.

 М'ЯСНІ ПЕРЦІ В омлет

 М'ЯСНІ ПЕРЦІ В омлет

Інгредієнти

  • фарш яловичий – 400г
  • жир яловичий – 80г
  • зелений стручковий перець – 240г
  • яйце куряче – 4 шт.
  • часник – 2 г
  • сіль, перець по 1 г
  • мука для фритюру

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Прокручуємо яловичий фарш з жиром. Крок 2 Стручковий перець розрізаємо вздовж на дві частини, очищаємо від насіння і перегородок і фаршируємо. Крок 3 Потім беремо яйце, ретельно збиваємо його з сіллю, перцем і дрібно нарізаною часточкою часнику. В отриманій масі обмакиваем перець, обвалюють його в борошні і смажимо у фритюрі до золотистої скоринки. До речі

Рецепт надано Олександром Каном, шеф-кухарем ресторану K-Town.

0/5 (0 Reviews)