Інгредієнти
- яйце (жовток) – 1 шт.
- корінь селери вагою близько – 400 г
- сметана – 150 г
- яловичий фарш – 550 г
- яйце – 1 шт.
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цукор – 1 ст. л.
- сіль – за смаком
- свинячий фарш – 200 г
- готове листкове тісто – 500 г
- горіхове масло – 1 ст. л.
- сушені білі гриби – 20 г
- цибуля – 1 шт.
- сухарі панірувальні – 6 ст. л.
- гірчиця – 2 ст. л.
< li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> пучок петрушки – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Гриби залити невеликою кількістю окропу і залишити на 30 хв. Крок 2
Лук очистити, дрібно нарізати. З'єднати у великій мисці обидва види фаршу, яйце, гірчицю, панірувальні сухарі, цибулю, сіль і мелений чорний перець. Масу добре вимісити. Крок 3
Гриби злити і дрібно нарізати. Петрушку промити, нашаткувати і разом з грибами додати в фарш. Крок 4
Розігріти духовку до 200 & deg; C. На присипаному борошном столі розкачати листкове тісто в тонкий пласт. М'ясну масу сформувати у вигляді батона і загорнути в тісто. Покласти на змащений маслом деко, змастити поверхню тіста жовтком і запікати в розігрітій до 200 & deg; C духовці 35-40 хв. Крок 5
Корінь селери очистити, нарізати скибочками і обсмажити на сковороді з розігрітим маслом, 6-8 хв. Посипати цукром і готувати ще 6 хв. Влити горіхове масло, 3 ст. л. води і тушкувати 10 хв. Приправити сіллю і перцем, перекласти в миску. Крок 6
У сковороду, де готувався селера, влити сметану і прогріти, 1-2 хв. Приправити до смаку сіллю і перцем. М'ясний хліб вийняти з духовки, дати постояти 10-15 хв. Подати до столу з гарніром з селери і сметанним соусом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!