МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром З СЕЛЕРИ

Інгредієнти

  • яйце (жовток) – 1 шт.
  • корінь селери вагою близько – 400 г
  • сметана – 150 г
  • яловичий фарш – 550 г
  • яйце – 1 шт.
  • масло рослинне – 2 ст. л.
  • цукор – 1 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • свинячий фарш – 200 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> пучок петрушки – 1 шт.

  • готове листкове тісто – 500 г
  • горіхове масло – 1 ст. л.
  • сушені білі гриби – 20 г
  • цибуля – 1 шт.
  • сухарі панірувальні – 6 ст. л.
  • гірчиця – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

Гриби залити невеликою кількістю окропу і залишити на 30 хв. Крок 2

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

Лук очистити, дрібно нарізати. З'єднати у великій мисці обидва види фаршу, яйце, гірчицю, панірувальні сухарі, цибулю, сіль і мелений чорний перець. Масу добре вимісити. Крок 3

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

Гриби злити і дрібно нарізати. Петрушку промити, нашаткувати і разом з грибами додати в фарш. Крок 4

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

Розігріти духовку до 200 & deg; C. На присипаному борошном столі розкачати листкове тісто в тонкий пласт. М'ясну масу сформувати у вигляді батона і загорнути в тісто. Покласти на змащений маслом деко, змастити поверхню тіста жовтком і запікати в розігрітій до 200 & deg; C духовці 35-40 хв. Крок 5

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з сЕЛЕРИ

Корінь селери очистити, нарізати скибочками і обсмажити на сковороді з розігрітим маслом, 6-8 хв. Посипати цукром і готувати ще 6 хв. Влити горіхове масло, 3 ст. л. води і тушкувати 10 хв. Приправити сіллю і перцем, перекласти в миску. Крок 6

МІТЛОФ В ТЕСТІ з гарніром з СЕЛЕРИ

У сковороду, де готувався селера, влити сметану і прогріти, 1-2 хв. Приправити до смаку сіллю і перцем. М'ясний хліб вийняти з духовки, дати постояти 10-15 хв. Подати до столу з гарніром з селери і сметанним соусом.

0/5 (0 Reviews)