РАГУ З ІНДИКИ ПО-бомбейська

РАГУ З ІНДИКИ ПО-бомбейська

Інгредієнти

  • масло рослинне – 3 ст. л.
  • корінь імбиру – 2 см
  • помідор – 2 шт.
  • цибуля – 1 шт.
  • гострий зелений перчик – 1 шт.
  • порошок чилі – 0,25 ч. л.
  • консервований зелений горошок – 100 г
  • нарізана кінза – 2 ст. л.
  • фарш з індички – 500 г
  • товчений часник – 2 зубчики
  • сіль – за смаком

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

РАГУ З ІНДИКИ ПО-бомбейська

Лук, часник і корінь імбиру очистити, дрібно нарізати. З гострого перчика видалити насіння, м'якоть подрібнити. Помідори вимити, нарізати кубиками. Крок 2

РАГУ З ІНДИКИ ПО-бомбейська

Розігріти в сотейнику масло і обсмажити цибулю, 7-8 хв. Покласти помідори, гострий перчик і кінзу, готувати 3-4 хв. Додати фарш, імбир, часник і порошок чилі. Посолити за смаком і обсмажувати протягом 8-10 хв. до коричневого кольору. Крок 3

РАГУ З ІНДИКИ ПО-бомбейська

Додати горошок і прогріти, 1-2 хв.

0/5 (0 Reviews)