Каннеллоні & ndash; італійські макаронні трубочки, які зазвичай фарширують різними начинками. Спробуйте приготувати & laquo; каннеллони & raquo; з млинців & ndash; вийде не менш смачно і дуже оригінально.
& nbsp;
& nbsp;
Інгредієнти
- 10-12 тонких млинців
- 450 г фрикадельок з свинини
- 500 г помідорів у власному соку
- 300 г шпинату
- 1-2 зубчики часнику
- 250 г рікотти
- 125 моцарели
- 1 яйце
- 2 ст. л. песто
- щіпка мускатного горіха
- 2-3 гілочки базиліка
- рослинне масло
- сіль, свіжозмелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Фрикадельки обсмажте в олії, 12-15 хв. Розріжте навпіл. Крок 2
Шпинат обдайте окропом. Трохи остудіть. Відіжміть надлишки води і наріжте якомога дрібніше. Змішайте з песто, рікоттою, яйцем, сіллю, перцем і мускатним горіхом. Крок 3
Помідори змішайте з рубаним часником. Жароміцних форму (приблизно 22х15 см) з товстим дном змастіть маслом. Викладіть томатну суміш на дно. Крок 4
Шпинатна-сирну масу розкладіть по млинців, викладаючи її по центру довгими смужками. Додайте половинки фрикадельок, згорніть млинці трубочкою. Перекладіть млинці в форму. Має вийти мінімум 2 шари. Крок 5
Моцареллу нарвіть або наріжте невеликими шматочками. Розкладіть на млинці. Приправте перцем. Запікайте при 190 ° С 20-25 хв. Блюдо подавайте гарячим, посипте базиліком.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!