ПРАВИЛЬНИЙ СОУС Болоньєзе З Емілія-Романья

При бажанні ви можете нарізати м'ясо дуже дрібними кубиками, а не молоти в фарш. Так правильніше. Для цього м'ясо потрібно злегка заморозити & ndash; так його легше нарізати.

ПРАВИЛЬНИЙ СОУС Болоньєзе З Емілія-Романья

Інгредієнти

  • 400-500 г тальятелле
  • 200 г м'якоті свинини з жирком
  • 400 г м'якоті яловичини
  • 1 середня морквина
  • 2 середні цибулини
  • 5-6 черешків селери
  • 300 г томатного соусу
  • 120 мл сухого червоного вина
  • 300 мл м'ясного або овочевого бульйону
  • 1 лавровий лист
  • 50 г вершкового масла
  • 50 мл оливкової олії
  • сіль, мелений чорний перець
  • тертий пармезан

Покроковий рецепт приготування

Крок 1 Приготуйте фарш зі свинини і яловичини. Крок 2 Морква, цибуля і селера наріжте однаковими невеликими шматочками. Обсмажте на сковороді з високими бортиками в суміші вершкового і оливкового масла, 2-3 хв. Додайте фарш і готуйте ще 3 хв., Розбиваючи все грудки виделкою. Крок 3 Влийте вино і дайте випаруватися, помішуючи, 3-4 хв. Крок 4 Додайте томатний соус, бульйон, лавровий лист. Приправте сіллю і перцем. Зменшіть вогонь до мінімуму і готуйте під кришкою 1-1,5 ч. Крок 5 Пасту відварити у великій кількості киплячої підсоленої води відповідно до інструкції на упаковці. Злийте воду. Додайте пасту до соусу. Перемішайте разом з сиром, зніміть з вогню і розкладіть по тарілках. Прикрасьте листочками базиліку і відразу подавайте.

0/5 (0 Reviews)