Млинці зі свининою по-датки

МЛИННИКИ ЗІ СВІНИНОЮ ПО-ДАТСКИ

ІНГРЕДІЄНТИ

  • 3 ст. л. дрібно нарізаної цибулі-шалота
  • сіль дрібна морська
  • 2 чашки просіяного пшеничного борошна
  • >

  • 500 г нежирної свинячої вирізки
  • 1 чашка молока
  • 7 ст. л. вершкового масла
  • тушкований чорнослив без кісточок
  • яйця – 6 шт
  • водяний крес

МЛИННИКИ ЗІ СВІНИНОЮ ПО-ДАТСКИ

ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Свинину очистити від жиру та плівок, нарізати крихітними кубиками. У сковороді розтопити 3 ст. л. вершкового масла|мастила|, смажити свинину на малому вогні 20 хвилин|мінути|, до готовності. М'ясо викласти на паперовий рушник, промокнути, щоб видалити зайвий жир. Додати до сковороди 2 ст. л. олії, підсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору і також викласти на папір, щоб видалити зайвий жир. Висипати борошно у велику миску гіркою, зробити в центрі заглиблення. В окремій мисці злегка збити яйця з сіллю, повільно ввести в борошно і добре перемішати. Додати молоко та інше масло. Якщо тісто вийшло дуже густим, долити ще молока. Після цього в отриману масу покласти свинину та цибулю, перемішати. На розігріту і змащену сковороду жиром викладати отримане “тісто” великою ложкою, випікати з двох сторін. Подати, прикрасивши водяним кресом та чорносливом.

МЛИННИ ВІД СВІНИНОЇ ПО-ДАТСЬКИ

0/5 (0 Reviews)