ІНГРЕДІЄНТИ
- 3 ст. л. дрібно нарізаної цибулі-шалота
- сіль дрібна морська
- 2 чашки просіяного пшеничного борошна
- 500 г нежирної свинячої вирізки
- 1 чашка молока
- 7 ст. л. вершкового масла
- тушкований чорнослив без кісточок
- яйця – 6 шт
- водяний крес
>
ПОРОКОВИЙ РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Свинину очистити від жиру та плівок, нарізати крихітними кубиками. У сковороді розтопити 3 ст. л. вершкового масла|мастила|, смажити свинину на малому вогні 20 хвилин|мінути|, до готовності. М'ясо викласти на паперовий рушник, промокнути, щоб видалити зайвий жир. Додати до сковороди 2 ст. л. олії, підсмажити на ньому цибулю до золотистого кольору і також викласти на папір, щоб видалити зайвий жир. Висипати борошно у велику миску гіркою, зробити в центрі заглиблення. В окремій мисці злегка збити яйця з сіллю, повільно ввести в борошно і добре перемішати. Додати молоко та інше масло. Якщо тісто вийшло дуже густим, долити ще молока. Після цього в отриману масу покласти свинину та цибулю, перемішати. На розігріту і змащену сковороду жиром викладати отримане “тісто” великою ложкою, випікати з двох сторін. Подати, прикрасивши водяним кресом та чорносливом.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!