МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

О, це чудова їжа! Які-небудь там голубці і пироги їй в підметки не годяться. Якщо ви зберетеся його готувати, отведеіте собі побільше спокійного часу, включіть улюблений серіал & ndash; і вперед. І коли ви поставите фаршировану капусту на стіл перед гостями і домочадцями, то по запанувала на мить & nbsp; тиші зрозумієте, що весь цей час і сили були потречени не дарма.

 МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Інгредієнти

  • змішаний фарш з яловичини і свинини – 600 г
  • часник – 2 зубчики
  • яйця – 3 шт.
  • гілочки чебрецю – 2 шт.
  • сіль, перець
  • гілочки петрушки – 2 шт.
  • білі хлібні крихти – 2 склянки
  • молода капуста – 1 качан
  • середні цибулини – 2 шт.
  • рослинне масло – 2 ст. л.

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

 МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Приготувати начинку. Цибулю і часник очистити і подрібнити. Петрушку і чебрець вимити і дуже дрібно нарізати. Розігріти в сотейнику 2 ст. л. рослинного масла і обсмажити цибулю, 5 хв. Додати часник і зелень, перемішати і через 30 сек. зняти з вогню. Крок 2

МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Змішати в мисці м'ясний фарш з обсмаженими цибулею, часником і зеленню. Додати 0,5 склянки хлібних крихт, 1 яйце, сіль і перець. Ретельно вимісити, накрити і поставити в холодильник Крок 3

МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Капусту сполоснути, видаливши верхні листки. У великій каструлі закип'ятити підсолену воду. Опустити качан на 4 хв. Викласти на решітку денцем вгору і дати обсохнути. Крок 4

МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Відігнути у качана кілька верхніх листків. Серцевину не чіпати. Крок 5

МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Розкласти між листям начинку і знову надати капусті форму качана. Крок 6

МОЛОДА КАПУСТА, фарширована м'ясом

Злегка збити яйця, що залишилися. Змастити ними качан, посипати хлібними крихтами. Залишити на 3-4 хв. Ще раз змастити капусту яйцем і посипати сухарями. Загорнути качан в фольгу, викласти на деко і поставити в розігріту до 180 ° С духовку на 30 хв. Вийняти капусту з духовки, зробити в фользі отвір і акуратно злити в сотейник весь виділився сік. Повністю зняти фольгу, після чого повернути капусту в духовку ще на 10 хв. Подавати зі сметаною.

0/5 (0 Reviews)