М'ЯСНА ЗАПІКАНКА з картоплею І ГРИБАМИ

Інгредієнти

  • свинина (філе) – 700 г
  • гриби – 300 г
  • < li class = "recipe__ingredient" itemprop = "recipeIngredient"> цибуля – 1 шт.

  • картопля – 4-5 шт.
  • сир Едам – ​​50 г
  • сметана – 1/2 склянки
  • майонез – 1/2 склянки
  • зелень свіжа – за смаком
  • сіль – за смаком
  • масло оливкове
  • перець – за смаком

Покроковий рецепт приготування Свинину нарізати невеликими шматочками. Обсмажити в маслі 10-15 хвилин, додаючи сіль і перець за смаком. На іншій сковороді обсмажити гриби, 5 -10 хвилин. Картоплю очистити і нарізати тонкими кружальцями. Викласти в два шари в форму для запікання. Наступний шар – підготовлена ​​свинина. Нарізану кільцями цибулю викласти зверху. На шар цибулі покласти обсмажені гриби. Змішані сметану і майонез викласти на гриби. Натерти сир на тертці і посипати запіканку. Зверху посипати нарізаною зеленню. Поставити в розігріту до 200 & deg; C духовку на 30 хвилин, до утворення золотистої скоринки. Господині на замітку Замість солі і перцю можна використовувати ароматичну сіль і приправу для гриля. Гриби краще використовувати лісові, але можна і печериці.

0/5 (0 Reviews)