Рулет З свиняча рулька

Інгредієнти

  • свиняча рулька
  • морква
  • 1 варене яйце
  • часник
  • прянощі
  • перець
  • сіль
  • лавровий лист

Покроковий рецепт приготування

Рульку розрізати уздовж, відокремити від кістки. Розгорнути, злегка відбити, посолити, поперчити, посипати прянощами (наприклад, коріандром, сушеним кропом і лавровим листом) і дрібно рубаним часником.

На м'ясо покласти смужку очищеної сирої моркви і половинки вареного яйця. Згорнути рулетом, загорнути в марлю, щільно перев'язати кулінарною ниткою. Покласти в каструлю і залити водою так, щоб вона повністю покривала рулет.

Довести до кипіння, посолити (вода повинна бути солоною) і покласти кілька лаврових листів. Варити 2 години.

Дістати рулет, коли зійде пар і покласти під важкий гніт на ніч.

0/5 (0 Reviews)