Інгредієнти
- морква – 1 шт
- молоко – 80 мл
- масло рослинне – 2 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 2 шт
- сіль
- часник – 2 зубчики
- бульйон м'ясний – 450 мл
- лавровий лист – 2 шт
- картопля – 900 г
- пюре томатне – 2 ст. л.
- масло вершкове – 3/2 ст. л.
- перець зелений солодкий – 1 шт
- пармезан – 100 г
- борошно – 2 ст. л.
- яловичий фарш – 500 г
Покроковий рецепт ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1
Лук, часник і моркву очистити. З перцю видалити серцевину. Цибулю і часник порубати, морква і перець дрібно нарізати. У сковороді розігріти масло, покласти овочі і обсмажувати їх, помішуючи, 10 хв. Додати фарш і готувати, помішуючи, на сильному вогні до коричневого кольору. Крок 2
Додати томатне пюре і борошно. Готувати ще 2-3 хв. Влити бульйон, покласти лавровий лист. Гасити на невеликому вогні 10 хв. Зняти з вогню, лавровий лист видалити. Крок 3
Відварити картоплю в киплячій підсоленій воді. Воду злити, картоплю розім'яти в пюре. Додати молоко і вершкове масло, приправити сіллю і перцем, ретельно перемішати. Крок 4
Розігріти духовку до 200 ° С. Перекласти фарш з овочами в форму для запікання, зверху покрити шаром картопляного пюре. Крок 5
Сир натерти на крупній тертці, посипати ним запіканку. Поставити форму на деко і запікати 25 хв., До золотистої скоринки. Спробуйте в цьому рецепті замінити картопля вареними макаронами. А начинку можна зробити практично з будь-яких овочів, які є під рукою. Готувати таку запіканку зовсім не важко, а виглядає вона завжди ефектно і ідеально підходить для сімейної вечері.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!