Спосіб приготування цього рагу так & nbsp; простий, що впорається навіть новачок. Всі інгредієнти обсмажуються окремо і тільки в & nbsp; фінальної стадії з'єднуються разом. Смачно і легко – то & nbsp; що треба & nbsp; для вечора трудового дня. & Nbsp; & nbsp;
Інгредієнти
- 400 г м'якоті свинини (шия, корейка)
- 3 великі цибулини
- 3 солодких червоних перцю
- 400 г печериць
- 2 зубчики часнику
- по 1 невеликому пучку петрушки і кропу
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
ПОШАГ Овий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ
Крок 1 Наріжте м'ясо середніми шматками, посоліть і поперчіть. Крок 2 Очистіть цибулю і солодкий перець, наріжте великими кубиками. Наріжте гриби середніми часточками. Очистіть і подрібніть часник. Зелень дрібно порубати. Крок 3 Обсмажте в рослинному маслі окремо спочатку м'ясо, потім цибулю, потім перець і, нарешті, гриби. Обсмажені інгредієнти перекладайте в каструлю з товстим дном. Крок 4 Додайте в каструлю половину часнику із зеленню, посоліть, поперчіть і млоїте 10-15 хв. При подачі посипте часником і зеленню. До речі
При подачі додайте жменю свіжої & nbsp; зелені і тонко нарізаний червоний лук.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!