М'ЯСНЕ РАГУ з овочами

Спосіб приготування цього рагу так & nbsp; простий, що впорається навіть новачок. Всі інгредієнти обсмажуються окремо і тільки в & nbsp; фінальної стадії з'єднуються разом. Смачно і легко – то & nbsp; що треба & nbsp; для вечора трудового дня. & Nbsp; & nbsp;

Інгредієнти

  • 400 г м'якоті свинини (шия, корейка)
  • 3 великі цибулини
  • 3 солодких червоних перцю
  • 400 г печериць
  • 2 зубчики часнику
  • по 1 невеликому пучку петрушки і кропу
  • рослинне масло
  • сіль, мелений чорний перець

ПОШАГ Овий РЕЦЕПТ ПРИГОТУВАННЯ

Крок 1 Наріжте м'ясо середніми шматками, посоліть і поперчіть. Крок 2 Очистіть цибулю і солодкий перець, наріжте великими кубиками. Наріжте гриби середніми часточками. Очистіть і подрібніть часник. Зелень дрібно порубати. Крок 3 Обсмажте в рослинному маслі окремо спочатку м'ясо, потім цибулю, потім перець і, нарешті, гриби. Обсмажені інгредієнти перекладайте в каструлю з товстим дном. Крок 4 Додайте в каструлю половину часнику із зеленню, посоліть, поперчіть і млоїте 10-15 хв. При подачі посипте часником і зеленню. До речі

При подачі додайте жменю свіжої & nbsp; зелені і тонко нарізаний червоний лук.

0/5 (0 Reviews)