Щи з кислої капусти раніше подавали не тільки на обід, але і на вечерю, і навіть сніданок. Зараз ця традиція пішла, а щі, як в старі часи, готують як і раніше. І найсмачнішими вважаються добові щі: & nbsp; чим довше вони наполягають, тим смачніше виходять.
Інгредієнти
- морква – 2 шт
- 2 цибулини
- 50 г кореня селери
- 500 г жирної свинини
- 1 лавровий лист (маленький)
- картопля – 3 шт
- 3 ріпи
- 400 г кислої капусти
- 50 г зеленої цибулі
- рослинне масло
- сіль, мелений чорний перець
Покроковий рецепт приготування
Крок 1 1 морква, 1 цибулину і корінь селери, очистити, нарізати шматками довільного розміру і обсмажувати на сухій сковороді 3 хв. Крок 2 Свинину вимити, покласти в каструлю з 2 л холодної води і поставити на сильний вогонь. Крок 3 Коли бульйон закипить, зняти піну шумівкою, зменшити вогонь, додати сіль, перець, обсмажені овочі і лавровий лист. Варити під кришкою 1 ч. Зняти з вогню. Крок 4 М'ясо перекласти в миску, накрити і відставити. Бульйон процідити в чисту каструлю, ще раз довести до кипіння, зменшити вогонь. Крок 5 Решта цибулю і моркву очистити, нарізати соломкою. Обсмажувати в невеликій кількості рослинного масла 4 хв. Додати в бульйон Крок 6 Картопля і ріпу вимити, очистити і нарізати соломкою. Додати в суп відразу ж після цибулі та моркви. Варити 10 хв. Крок 7 Кислу капусту відтиснути. Якщо вона нарізана дуже довгими смужками, зробити її в 2-3 рази коротше. Обсмажити капусту в невеликій кількості рослинного масла 3 хв. і додати в суп. Варити ще 10 хв. Зняти з вогню, накрити кришкою і дати постояти 7-8 хв. Подавати з зеленою цибулею.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!