Інгредієнти
- часник – 1 зубчик
- перець чорний
- капуста брюссельська – 600 г
- петрушка – кілька гілочок
- масло вершкове – 1 ст. л.
- бульйон овочевий – 2/3 склянки
- сіль
- гарбуз (насіння) – 1/3 склянки
- окіст варено-копчений – 300 г
- морква середня – 1 шт.
Покроковий рецепт приготування
морква очистити і нарізати кружальцями. Качанчики брюссельської капусти розрізати на 4 частини. Окіст нарізати невеликими шматочками. Розтопити вершкове масло разом з оливковою у великій глибокій сковороді. Обсмажувати на середньому вогні морква, 5 хвилин. Додати шинку і часник і обсмажувати 3 хвилини. Покласти брюссельську капусту, влити бульйон і тушкувати 5 хвилин, поки капуста не стане м'якою, але не втратить зелений колір. Приправити сіллю і чорним перцем. Посипати петрушкою і гарбузовим насінням. Господині на замітку
Овочевий бульйон можна замінити хорошою питною водою.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!