Інгредієнти
- яйце – 1 шт.
- суміш городньої зелені – 50 г
- свіжі білі хлібні крихти – 7 ст. л.
- сіль – за смаком
- чорний перець мелений – за смаком
- м'ясо (фарш) – 500 г
- масло рослинне – 3,5 ст. л.
- цибуля ріпчаста – 1 цибулина
Покроковий рецепт приготування
Крок 1
Всю зелень вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сотейнику 1,5 ст. л. масла, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати зелень, готувати, помішуючи, ще 1 хв. Крок 2
Змішати фарш з обсмаженими цибулею і зеленню. Додати яйце, 2 ст. л. хлібних крихт, сіль і перець за смаком. Ретельно вимісити. Крок 3
Виліпити з фаршу 8 котлет однакового розміру. Обваляти в останніх крихтах. Обсмажити в розігрітій олії, по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь і готувати під кришкою ще 10 хв.
Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!