М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З ВЕСНЯНОЇ ЗЕЛЕННЮ

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З ВЕСНЯНОЇ ЗЕЛЕННЮ

Інгредієнти

  • яйце – 1 шт.
  • суміш городньої зелені – 50 г
  • свіжі білі хлібні крихти – 7 ст. л.
  • сіль – за смаком
  • чорний перець мелений – за смаком
  • м'ясо (фарш) – 500 г
  • масло рослинне – 3,5 ст. л.
  • цибуля ріпчаста – 1 цибулина

Покроковий рецепт приготування

Крок 1

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З ВЕСНЯНОЇ ЗЕЛЕННЮ

Всю зелень вимити, обсушити і дуже дрібно нарізати. Ріпчасту цибулю очистити і подрібнити. Розігріти в сотейнику 1,5 ст. л. масла, обсмажити цибулю, 5 хв. Додати зелень, готувати, помішуючи, ще 1 хв. Крок 2

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З ВЕСНЯНОЇ ЗЕЛЕННЮ

Змішати фарш з обсмаженими цибулею і зеленню. Додати яйце, 2 ст. л. хлібних крихт, сіль і перець за смаком. Ретельно вимісити. Крок 3

М'ЯСНІ КОТЛЕТИ З ВЕСНЯНОЇ ЗЕЛЕННЮ

Виліпити з фаршу 8 котлет однакового розміру. Обваляти в останніх крихтах. Обсмажити в розігрітій олії, по 4 хв. з кожного боку. Зменшити вогонь і готувати під кришкою ще 10 хв.

0/5 (0 Reviews)